2777
2789
عنوان

مهریه

122 بازدید | 17 پست

سلام.من مهریه ام ۴۰۰ سکه و دودنگ خونه هست دو ماهه اختلاف پیدا کردیم و سه تا بچه داریم شوهرم زمین داره خونه هم داره ولی زمین ها قول نامه ای هستن و من مدرک ندارم که ثابت کنم و شغلشم آزاد هست الان میگه برگرد خونه دو دونگ از خونه و حق طلاق بهت میدم بقیه مهریه ات رو ببخش بنظر شما چکار کنم؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بنظرم نبخش مهریتو سکه هم هر چی باشه ۱۱۰ تا فک کنم حساب میشه پس اگه دو دونگ خونش یه تومن میارزه همین کارو کن 

برای همه آرزوی آرامش دارم  ....در قضاوت کردن احتیاط کنیدزمین به طرز عجیبی گرده تجربش میکنی خودت نه عزیزت دیدم که میگم .............من وفادارترین آدما رو دیدم که خیانت کردن.باهوش‌ترین آدما رو دیدم که فریب خوردن.صادق‌ترین آدما رو دیدم که دروغ گفتن. مهربون‌ترین آدما رو دیدم که دل شکستن. قوی‌ترین آدما رو دیدم که کم آوردن.بالغ‌ترین آدما رو دیدم که بچگانه رفتار کردن.و از همه‌ی این‌ها متوجه شدم هیچ بد و خوب مطلقی وجود نداره، همه ممکنه اشتباه کنن و هیچ چیز از هیچ کس بعید
بنظرم نبخش مهریتو سکه هم هر چی باشه ۱۱۰ تا فک کنم حساب میشه پس اگه دو دونگ خونش یه تومن میارزه همین ...

خب میگه که اینکارو میکنم یعنی دو دونگ میدم بهت و حق طلاق میدم ولی بقیه سکه ها هر چی موند باید ببخشی

بنظرم نبخش مهریتو سکه هم هر چی باشه ۱۱۰ تا فک کنم حساب میشه پس اگه دو دونگ خونش یه تومن میارزه همین ...

آره می ارزه یه میلیارد ..ولی دیگه مهریه ندارم باید ببخشم

خب میگه که اینکارو میکنم یعنی دو دونگ میدم بهت و حق طلاق میدم ولی بقیه سکه ها هر چی موند باید ببخشی

خوبه دیگه میگی خونه سه تومن قیمتشه دو دونگ میشه یه تومن حق طلاقم داری 

اونجوری طلب مهریه کنی قانون میگه ۱۱۰ تا اونم قسطی بقیش حساب نمیشه ۱۱۰ تام که همین حدودا

برای همه آرزوی آرامش دارم  ....در قضاوت کردن احتیاط کنیدزمین به طرز عجیبی گرده تجربش میکنی خودت نه عزیزت دیدم که میگم .............من وفادارترین آدما رو دیدم که خیانت کردن.باهوش‌ترین آدما رو دیدم که فریب خوردن.صادق‌ترین آدما رو دیدم که دروغ گفتن. مهربون‌ترین آدما رو دیدم که دل شکستن. قوی‌ترین آدما رو دیدم که کم آوردن.بالغ‌ترین آدما رو دیدم که بچگانه رفتار کردن.و از همه‌ی این‌ها متوجه شدم هیچ بد و خوب مطلقی وجود نداره، همه ممکنه اشتباه کنن و هیچ چیز از هیچ کس بعید
آره می ارزه یه میلیارد ..ولی دیگه مهریه ندارم باید ببخشم

نداشته باشی ۴ دونگ خونه که داری نقد تر از سکه هم هست ایشالا که زندگیتون درست شه بچه طلاق خیلی سختی میکشه

عزیزم از ۶ دونگ خونه فقط دو دونگش برا منه

آهان فک کردم ۲ دونگ داشتی ۲ دونگ دیگه هم قراره بده 

نمیدونم هر جور خودت میدونی