2777
2789
عنوان

چیکار کنم از دست این مرتیکه؟!

| مشاهده متن کامل بحث + 1729 بازدید | 121 پست
من بودم  جوش میوردم هولش میدادم. زبونمو ۳متر میکرد با اینکه کلا خجالتیم حتی شوهر خالمم بیاد از ...

اکی😐

خدا اگر بخواد هیچ‌کس جلو دارش نیست امیدوارم ک خدا برات بخواد💞  تو زندگیم ی آدمایی هستن ک با هر کلمه حرفاشون  بارها بارها ب خودم میگم کاش هیچوقت نمیشناختمشون😄    

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

چندسالته؟ اینکه اجازه بدی یه مرد غریبه تو رو ببوسه احترام گذاشتنه؟ عجب 

𝑵𝒐 𝒎𝒂𝒕𝒕𝒆𝒓 𝒉𝒐𝒘 𝒉𝒂𝒓𝒅 𝒊𝒕 𝒊𝒔, 𝒋𝒖𝒔𝒕 𝒌𝒆𝒆𝒑 𝒐𝒏 𝒈𝒐𝒊𝒏𝒈. 𝑪𝒂𝒖𝒔𝒆 𝒚𝒐𝒖 𝒉𝒂𝒗𝒆 𝒕𝒐 𝒔𝒉𝒊𝒏𝒆 𝒂𝒔 𝒔𝒂𝒎𝒆 𝒂𝒔 𝒕𝒉𝒆 𝒔𝒉𝒊𝒏𝒊𝒆𝒔𝒕 𝒔𝒕𝒂𝒓𝒔 ✨✨✨✨کاربرے بـہ من تعلق گرـ؋ـته؛ تاپیک هاے قبلے براے من نیست...

خیلی حس بدیه ادم چندشش میشه حالا چند سالشه

گفتند محبت کنید از محبت خارها گل میشوند                           مامحبت کردیم کسی گل نشد خودمون خار شدیم                   خدایا شکرت بابت تمام نعمت هایی که بهم دادی ❤
2803
@کاربرنینیسایت۱۳۴     @ایسان234     @raya1400     @hyat222 ...

😐

خدا اگر بخواد هیچ‌کس جلو دارش نیست امیدوارم ک خدا برات بخواد💞  تو زندگیم ی آدمایی هستن ک با هر کلمه حرفاشون  بارها بارها ب خودم میگم کاش هیچوقت نمیشناختمشون😄    
😐

جاااان هنگ کردی نه 😶😁

💔همسرم💔جای توزیرخروارهاخاک نیست بلکه کنارمن هست کنارمنی ک عاشقانه تورودوست داشتم ودوست دارم و دوست خواهم داشت😔        💔همه کسم💔توازپیشم پرکشیدی ورفتی واکنون من ماندم و آینده ای پرازدرد😔
2804
@کاربرنینیسایت۱۳۴     @ایسان234     @raya1400     @hyat222 ...

واای 😑🙄

🥀 ایلان ماسک و بیل گیتس با اون عظمت نتونستن ازدواجشون رو نجات بدن...در این جهان به جنیفر لوپز و جانی دپ هم خیانت شده...دکتر هلاکویی که ویدیو هاش قبله خیلیاست ؛ دو تا طلاق داره...دونالد ترامپ به عنوان یکی از قدرتمند ترین مردان جهان یه رابطه موفق نداشته تا حالا....میبینی؟! پول ، زیبایی ،اندام خوب ، دانش ، فرهنگ ، قدرت و....هیچکدوم تضمین کننده یه رابطه خوب نیستن!!!...پس رها کن سرزنش رو...اون که بخاد بمونه با همین وضعیت امروزت میمونه...لذا دست به فرستنده خود نزنید مشکل از گیرنده است..👌

ی مردی ازاشناهامون همیشه بمادس میده ب مامانم واجیم و.. بعدمن بیست سالم اینابود شایدم نوزده یادم نی دقیقا اومدخونمون و بانیش بازدست دراز کرد دستم گذاشتم رو سینم وبهش دست ندادم ولبخندملیحی زدم بنده خدا خیلی ناراحت شد ومن الان خجالت میکشم وقتی میبنمش😑ولی دیگ بم دس نداد هیچوقت 

ی پسر تو تاپیک نیس؟؟؟ ببینم از دید ی مرد اینکارا چجورن!؟

تو فرهنگ و منطقه ما خیلی کار زشتیه

یه فامیل داشتیم اروپا بود اومده بود اینجا باهمه دست میداد یا روبوسی میکرد من ار ترسش نرفتم مهمونیش که یکوقت...

2805

اسی بهش رو نده اومدنی برو اتاقت زیاد باهاش گرم نگیر .. والا ۲۰ سال سنته مگه ی غریبه چقدر میتونه بی حریم باشه ک دختره ۲۰ ساله رو بغل و بوس کنه احتمالا منظور داره.. خ روشن فکرین خدایی 

🥀 ایلان ماسک و بیل گیتس با اون عظمت نتونستن ازدواجشون رو نجات بدن...در این جهان به جنیفر لوپز و جانی دپ هم خیانت شده...دکتر هلاکویی که ویدیو هاش قبله خیلیاست ؛ دو تا طلاق داره...دونالد ترامپ به عنوان یکی از قدرتمند ترین مردان جهان یه رابطه موفق نداشته تا حالا....میبینی؟! پول ، زیبایی ،اندام خوب ، دانش ، فرهنگ ، قدرت و....هیچکدوم تضمین کننده یه رابطه خوب نیستن!!!...پس رها کن سرزنش رو...اون که بخاد بمونه با همین وضعیت امروزت میمونه...لذا دست به فرستنده خود نزنید مشکل از گیرنده است..👌
اکی😐

نمیری تو  اکیو...😑😂

امشب گلرخ میمیرد! بلاخره امشب گلرخ میمیرد قبل هرچیز امضا رو بخون!۲۳سالمه و ۸۵ رویداد خاصیه تولد عزیزدلم داداش شهابم..♡ اگر بدون لایک و جواب گذاشتمتون چون من از حیوانات وحشی  اکثرا بی تفاوت میگذرم 😇🌸تشبیه خوبی بود اینجا کم نیستن همچین افرادی  🤪 مذکر ها درخواست ندید و در تایپکم شرکت نکنید و ریپلای نکنید! سوم اینکه اسمم گلرخه اگر سوالی ازتون تو تایپک پرسیدم درمورد همون میخوام بدونم  مخالف اینم که کسی به عقیده کسی توهین کنه یه دختر تیرماهی  مشهدی  اگر در تایپکام بی پروا صحبت میکنم چون کسی نیست که برای شناسایی ازش واهمه داشته باشم و مقصدم جداست  و برای همه ناشناسم.. 😊‌                  من از اندوهایم ارام میگذرم تا قدرم را بدانند گویند که هرکس رود عزیز میشود میرسد روزی که خواهم رفت  ‏متن نامه ی علی شریعتی به عشقش :عزیزِ مهربانِ بداخلاقِ صبورِ تندجوش! امید بخشِ  یأس آورِ، پرحرفِ حرف نشنو،بدترین بدِ خوب‌ترین خوبِ با وِی نتوان زیستن، بی وِی نتوان بودن! یک جورِ درهم برهمِ شلوغ پلوغِ قرو قاطی عزیزی که تورا نمی‌توانم تحمل کنمو دنیا هم بی تو تحمل ناپذیر است»متاهل و متهعد به عشق زندگیم برای رسیدن به هم دعامون کنید 😊 امیرپاشام♡
2801