2777
2789
عنوان

مهمونی شب یلدا

473 بازدید | 22 پست

من و نامزدم خیلی تفاهم داریم و خانواده خوبین فقط درمورد مهمونیا ویا مراسمایی که برای دختر میگیرن اصلا تفاهم نداریم. عید قربان نزدیک ۲۰نفر فقط خانواده پسر اومدن خونمون و قربونی و کلی کادو آوردن فامیلای ماهم باکلی زحمت ازشهر دور اومدن ۶نفرشون و دیگه خونمون جانداشت من از نشون دادن وسایل اصلا خوشم نمیاد ولی بخاطرشون مجبورشدیم قبول کنیم گفتیم بالاخره هزینه کردن. پدرمم با مهمونی گرفتن و رقص اینا مخالفه مخصوصا الان بخاطر کرونا ولی خانواده همسرم برای هرچیزی به دنبال بهانه هستن تا مهمونی و رقص راه بندازن بااینکه اوناهم خانواده مذهبی هستن ولی ما مثل اونا خانه دار نیستیم فامیلامون همه شهردورن نمیتونن بیان مادرم کارمنده خودم دانشجوهستم فرصت و حوصله نداریم واسه دم به دقیقه مهمونی گرفتن. الانم باز واسه یلدا میخوان باکلی آدم بیان خونمون پدرمم تو خونه میگه خودشون چن نفری بیارن دیگه مهمونی واسه چیه منم نمیدونم چیکارکنم هی میگم چیزی نمیخوام به زور منو میبرن خرید انقد وسایل خریدن کمدم جا نداره. 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

رسم شب یلدای دیگ♥️ و جشنش در این شرایط جشن کروناس

همیشه جاودان در قلبم♥️❤.......میشه  برای  رسیدن ب آرزوم صلوات بفرستین آرزوم خوشبختی همه دختر پسراست...اونایی ک دوست دارن خوب باشن و برای خوب بودن تلاش میکنن💚 ...................................        💛💜💚  💗💗💗       دختر ایرانی معصومِ نژادش خالصه   💗💗💗  💜💚💛      کشور هلند در حالی از شعار زن، زندگی و آزادی حمایت کرده که بیشتر زنان هلندی شاغل در خیابان رد لایت آمستردام، با مشکلات روحی ـ روانی و البته اجتماعی ناشی از آن دوره فعالیت، دست‌وپنجه نرم می‌کنند.این واقعیت تنها شامل کشور هلند نیست تحقیقات از نهان خانه ی کشور های اروپایی نشان داده ک نگاه غرب ب زن ابزار محور و کالا محور است!@#$ .................................................................این روزا ی کسایی دارن خداحافظی میکنن ک ما نفمیدیم کِی سلام کرده بودن!😏😂اونی ک ایرانو دوست داره حتی تصور اینک از شمالِ ایران بخواد بره جنوب مجبور بشه ویزا بگیره رو تحمل نمیکنه!@#  ..........................................واما ویرانی با آنها ک چ بخواهند چ نخواهند جاده صاف کنند! تجزیه با صاحبان آنها!!!قرارداد میلیاردی تلخ رو امضاء میکنه میشینه تو بنز تلخش میره پنت هاوس تلخش قهوه ی تلخ میخوره!😏!..... کسی ک با دست امام بیعت نکنه مجبور میشه با پای طاغوت بیعت کنه داستان پسر خلیفه ی دوم و حجاج بن یوسف!!!🤭😉😏...............کشوری ک ( آمریکا)در ۷۰ سال ب ۳۳ کشور دنیا حمله کرده حرف از صلح و دموکراسی نزنه!🤫🤭😏.................میگن جنگ جهانی سوم در حال وقوعه!😂 عقب مونده دیگ سالاد شیرازی واسه ماست دیگ😕 با افتخار ایرانی مسلمانم ک امام حسین دارم ک نماد آزادگیه  ابن سینا مولوی خوارزمی ابوریحان افتخارات ایرانن! جنگ جهانی سوم سال ۵۷ تا ۵۹ بود کل دنیا یه طرف ایران ی طرف!!! ........................در آخر زمان از فتنه ها ناراحت نشوید زیرا فتنه ها منافقین شما را از بین میبرند فتنه های آخر زمان مثل استفراغی است ک هر آنچه برای جبهه ی حق ضرر دارد را بیرون میریزد و تشخیص حق و باطل هم برای کسانی ک منافق نیستند از آفتاب روشن تر است(❤پیامبر اکرم ص❤).................................

حالا اگه کاری نمیکردن هم شاکی بودید که چرا هیچ کاری نکردن

اگه جواب بی ادبیتو نمیدم به این دلیل نیس که جوابی ندارم به این جمله اعتقاد دارم که هیچگاه باخوک کشتی نگیر زیرا تولجن مال میشوی واو لذت میبرد وگرنه جواب واسه امثال تو فراوونه🙌🙌🙌
جدا از کرونا   این کارشون به معنی ادب و احترام ارزش گذاشتن برای عروسشون هست

شاید بخوان ارزش بذارن ولی من اینجوری دوس ندارم از تشریفات اضافه و نشون دادن وسایل خوشم نمیاد.

خداروشکر که داره برات میخره.

حالا خودشون که به فکر هستند بزار بیارن . 

بعضی‌ها نمیان اصلا برای این جشنها.

ماهم داشتیم خیلی هم خوش گذشت.

بهارااااانم؛ کوچه شکوفه بن بست بهار.                                    🍇منو انگور یاقوتی هام🍇
شاید بخوان ارزش بذارن ولی من اینجوری دوس ندارم از تشریفات اضافه و نشون دادن وسایل خوشم نمیاد.

اینو به همسرت بگو مسلما برای اونا هم هزینه داره هم زحمت و نکنن راحت ترن  

البته حواست باشه بعدا نظرت عوض نشه 

ببخش باران!تو می باری و ماهی شسته نمی شویم…!
نه انصافا از اول بچگیم آدم قانعی بودم و هستم از تشریفات هم خوشم نمیاد کل فامیل مون همینجورین

خواستگاری و نامزدی برای همین موضوعاته

باید اون زمان به توافق میرسیدید

الانم باید تحمل کنی دیگه وگرنه بعدا ممکنه مشکل ساز بشه برات

اگه جواب بی ادبیتو نمیدم به این دلیل نیس که جوابی ندارم به این جمله اعتقاد دارم که هیچگاه باخوک کشتی نگیر زیرا تولجن مال میشوی واو لذت میبرد وگرنه جواب واسه امثال تو فراوونه🙌🙌🙌
اینو به همسرت بگو مسلما برای اونا هم هزینه داره هم زحمت و نکنن راحت ترن   البته حواست باش ...

میگم ولی باشوخی جواب میده میگه تا۱۰سال قرارنیس چیزی برات بخرم. به خدا وقتی مهمون میاد کلی هم زحمت داره براما مامانم نمیرسه چون تواین شهرهم کسی رو نداریم کمکمون کنه بابامم که بخاطر کرونا دوس نداره میگم آدمای ما نمیتونن از شهردور بیان میگه نه از فامیلای شماهم باشن بهتره

خواستگاری و نامزدی برای همین موضوعاته باید اون زمان به توافق میرسیدید الانم باید تحمل کنی دیگه وگر ...

والا اون موقع دیدم مذهبی هستن خونه و زندگیشون ساده هست الانم برا خودشون ساده زندگی میکنن مادرشوهرم دوسه تا لباس بیشتر نداره ولی شدیدا عاشق مهمونی و دورهمی گرفتنن