2777
2789

صبر کن خودش بیاد جلو

من معتقدم مرد باید قدم اولو برداره

نه اینکه بد باشه دختر اول بگه هاااا

ولی بنظدم مرد اینجوری باید ثابت کنه که قصدش جدیه

بزرگترین درد و رنج،درد و رنجِ تبدیل نشدن به جیزی است که توانایی اش را داشتیم

بیشتر به شخصیت طرف برمیگرده ..مقلا ما جفتمون شوخ بودیم زود صمیمی شدیم‌. ولی سبک بازی درنیار

قدِ آسمونِ خدا دوستت دارممممم💕🌸💍 من خیلی وقتها که کم میارم ،میشینم و فقط نگات میکنم❤ عشقممم تو نور چشمهای منی ، تو امیدمی ،انگیزمی ، دلیل نفس کشیدنمی ، پاره تنمی ، خونِ تو رگامی‌، تمامِ هست و نیستمی ، تو عُمر دوباره ی منی ، تو قشنگترین داشته ی منی ، خداروشکررررر برای بودنت❤  

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خرف شما صحیحه ولی دوستش دارم چکار کنم جذبش کنم 

یه جیز میگم شاید شعار بنظر بیاد

ولی خودت باش 

خودِ خودت

تو که حس میکنی خوشش میاد ازت

پس نیاز نداری کاری کنی

فقط باهاش نرم رفتار کن ک اگه دوسِت داره جراتِ جلو اومدن رو داشته باشه

به طرف مقابلت خیلی بستگی داره.مال من هنوز بعد ۹سال زندگی یه جوری رفتار میکنه که من فک میکنم روز اوله ...

ماه قبل برای بار اول رفتم کافه ازم پرسید بار اولتون هست گفتم بله خیلی استرس داشتم این ماهیی دیگه کافه نرفتیم حتی حالمم نمیپرسه😞

ماه قبل برای بار اول رفتم کافه ازم پرسید بار اولتون هست گفتم بله خیلی استرس داشتم این ماهیی دیگه کاف ...

متوجه نشدم.ولی بنظرم باید بذاری روالش طی بشه.سعی نکن زود همه چی درست بشه.شاید شناختت قبل هر اتفاقی بهت کمک کنه فقط سعی کن جنبه منطقیت رو ازدست ندی!

متوجه نشدم.ولی بنظرم باید بذاری روالش طی بشه.سعی نکن زود همه چی درست بشه.شاید شناختت قبل هر اتفاقی ب ...

من بهش خوراکی بردم ولی گفتم بیا کافه بگیر کافه که رغتیم من ساکت سوم اون شروع کرد

منظورت از نرم چیه؟ 

یعنی وقتی میخواد بهت نزدیک بشه،فک نکن اگه طاقچه بالا بزاری و بزنی تو ذوقش اون بیشتر میاد سمتت.چون ممکنه بترسه و نیاد.باهاش با لحن خوب صحبت کن.با انرژیِ مثبت صحبت کن.نزن تو پَرِش.اگه میخواد یه قدم رابطتونو صمیمی تر کنه،خیلی آروم و یواشکی باهاش همراهی کن تو این موضوع

تازه یه بار کافه هم رفتیم اون ابراز آشنایی کرد من بلد نبودم چجوری صمینی بشم ای خاک عالم  میدون ...

یه شاخه گل بخر یا کارت پستال

گروهی توی ایتا هست در خصوص مشکلات چشمی مثل کلوبوم لرزش میکروفتا ......در صورت تمایل درخواست دوستی بدبد