2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دوروبریای من هیچکس نفرستاده

بعضیارو نمیشه قانع کرد باید به نفهمیشون احترام گذاشت...               👈🏻یسری از آدما علاوه بر اینکه بیشعورن،به بیشعور بودنشونم افتخار میکنن👉🏻
نمیشه واقعا امیدوارم تا زمانی که به یه ثباتی برسه وضعیت بازم تعطیل کنن

دقیقا

میگن جون بچه هامون مهمتره

بعضیارو نمیشه قانع کرد باید به نفهمیشون احترام گذاشت...               👈🏻یسری از آدما علاوه بر اینکه بیشعورن،به بیشعور بودنشونم افتخار میکنن👉🏻
پسر من، ۲ساعت میره

دخترمنو گفتن از این هفته بقرستین دو ساعت بعد من از آنفولانزا خیلی میترسم!

شما چن وقته میفرستین؟

نمیترسین؟

تنها کسی که لازم است او را شکست دهید ، همان کسی است که دیروز بوده اید

معلم دختر من دیروز نظر سنجی گذاشت که مجازی یا حضوری 

بعد خودشم بین مجازی بود و بین حرفاش بصورت خیلی نامحسوس میگفت نفرستین

خدایی که به پرندگان مسیر را نشان می دهد،انسان را در نیمه راه رها نمی‌کند.‌‌...                                                                      من تورو دوست دارم ولی میدونم تو خیلی خیلی خیلی بیشتر دوستم داری مهربونم🤍                                                                    
واقعا ترسناکه میگن با رعایت پروتکل بهداشتی یه بچه چطوری میخواد ۶ ساعت ماسک در دهنش باشه یا چیزی نخور ...

منکه فقط نفرین میکنم عقل توی سرشون نیس میخوان بچها رو بکشن،شاد کلا تعطیل شده معلمش میگه فقط حضوری بچهای ابتدایی نمیفهمن پسرم پنجم ولی حالیش نمیشه رعایت کنه

دخترمنو گفتن از این هفته بقرستین دو ساعت بعد من از آنفولانزا خیلی میترسم! شما چن وقته میفرستین؟ نم ...

اینا در هفته دو روز هستن، یک روز رفته 

خدارو شکر سیستم ایمنیش بالا هست، سال های قبل که مدرسه میرفت، یه بار سرما خوردگی گرفت، در حد یک روز مدرسه نرفت

پسر من انشااله  از هفته ی آینده میره مدرسه دو دز واکسن زده کلاسشون هم با نصف ظرفیت و ۳ساعته هست 

سلام!حال همه‌ی ما خوب است ملالی نيست جز گم شدنِ گاه به گاهِ خيالی دور،که مردم به آن شادمانیِ بی‌سبب می‌گويندبا اين همه عمری اگر باقی بودطوری از کنارِ زندگی می‌گذرم که نه زانویِ آهویِ بی‌جفت بلرزد ونه اين دلِ ناماندگارِ بی‌درمان!تا يادم نرفته است بنويسم حوالیِ خوابهای ما سالِ پربارانی بودمی‌دانم هميشه حياط آنجا پر از هوای تازه‌ی باز نيامدن است اما تو لااقل، حتی هر وهله، گاهی، هر از گاهی ببين انعکاس تبسم روياشبيه شمايل شقايق نيست!راستی خبرت بدهم خواب ديده‌ام خانه‌ئی خريده‌ام بی‌پرده، بی‌پنجره، بی‌در، بی‌ديوار … هی بخند!بی‌پرده بگويمت چيزی نمانده است، من چهل ساله خواهم شدفردا را به فا💖ل نيک خواهم گرفت دارد همين لحظه يک فوج کبوتر سپيداز فرازِ کوچه‌ی ما می‌گذردباد بوی نامهای کسان من می‌دهديادت می‌آيد رفته بودیخبر از آرامش آسمان بياوری!؟نه ری‌را جان نامه‌ام بايد کوتاه باشدساده باشدبی حرفی از ابهام و آينه،از نو برايت می‌نويسم حال همه‌ی ما خوب است اما تو باور نکن           
منکه فقط نفرین میکنم عقل توی سرشون نیس میخوان بچها رو بکشن،شاد کلا تعطیل شده معلمش میگه فقط حضوری بچ ...

نه اخه بچه ان الان بزرگتراشم اونقدی رعایت نمیکنن چه برسه یچه