2777
2789
عنوان

کنکور

94 بازدید | 8 پست

سلام دوستان

یه مشورتی ازتون می خواستم بگیرم.

به نظرتون من که عاشق درس ریاضی بودم و همیشه تو وجودم آرزوی رفتن به دانشکده ریاضی و مهندسی رو داشتم ولی درس دیگه ای خوندم الآن با وجود دو تا بچه ۷ و ۴ ساله و خانه داری و فاصله ام با درس کار درستیه به خوام به رویام برسم و دوباره کنکور بدم و این دفعه به سمت علاقه ام برم؟

رشته قبلیم الهیات بود که خیلی دوستش داشتم ولی تجربی کنکور دادم چون پدرم دوست داشتن الآن دوست دارم دوباره تلاش کنم ولی موندم که نکنه وقتم از بین بره و دانشگاه رفتن با دو تا بچه برام خیلی سخت بشه.🥺

اگه دوستی تجربه مشابه داره برام لطفا بگه مچکرم.🙏🏻

عزیزم من شرایط تورو ندارم 

ولی میدونم رشته های دانشگاهی مربوط به ریاضی و مهندسی وقت زیادی میخواد  اکثر درساشون حل کردنی و مسئله ایه  یعنی اینکه مدام باید درحال تمرین باشی و برا شب امتحان نزاری

البته به خاطر علاقت فک میکنم برات خیلی اسون تر باشه

در هر صورت موفق باشی😍به خاطر هیچی از ارزوهات دس نکش

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

من رشته ی دانشگاهی مهندسیه  هر موقه کمکی خواستی بهم بگو😊

میشه بگی گلم چقدر در هفته باید زمان بگذارم و کلاس ها تقریبا چند روز در هفته هست و چند ساعت؟ یه سبک و سنگینی کنم تا خدای نکرده بعد قبولی مجبور نشم انصراف بدم.

میشه بگی گلم چقدر در هفته باید زمان بگذارم و کلاس ها تقریبا چند روز در هفته هست و چند ساعت؟ یه سبک و ...

دانشگاه دولتی اکثرا حضور تو کلاساش اجباریه 

اما آزاد و پیام نور اینجوری نیس و سخت گیری کمتره

ساعت کلاسا هم به تعداد واحد هاییه که برمیداری که خب اگه خیلی عادی جلو بری و ۲۰ واحد هر ترم برداری میشه ۲۰ ساعت تو هفته 

تعداد روزشم معلم نیست بستگی به انتخاب واحدت داره اما  دولتی از شنبه هس تا چارشنبه  ازاد فک کنم پنجشنبه یا جمعه هم کلاس داشته باشن(بعضیاشون نه همه)

برا درس خوندنتم باید وقت بزاری دیگه  حدود ۲ ۳ ساعت روزانه خوبه