2777
2789
عنوان

پدرم، تاج سرم 😭😭

486 بازدید | 12 پست

به یاد خنده های پدرم گریه میکنم ...💔🥀🥀

و من چگونه بی تو دلم نگیرد پدر ...؟؟

دوستت دارم بابا جانم، کاش بودی ...🖤🖤😔😔

لطفا یه فاتحه بخونید برای پدرم 🙏🙏

منم آن شیخ سیه روز که در آخر عمر      لای موهای تو گم کرد خداوندش را ...🥀🥀     دشمنت را هم چو میخ خیمه می خواهم ، مُدام                  سر به سنگ و تن به خاک و ریسمان در گــردنش 🥺🥹💫💫

خوندم .خدا رحمتش کنه .دل منهم تنگ پدرم هست 💔

خانمهای متاهل و مادران پسرهای جوان از زیبایی ، کمالات ، اشپزی و ......هیچ زنی جلوی همسر و پسرتون تعریف نکنین به خصوص خانمهای متاهل همسر شما جذب تعریف جنس مخالف می شوند و ضررش توی زندکی خودتون هست ....مادران هم تعریف نکنین چون پسرتان از همان ابتدا حس ازاد بودن راجع به این مسئلع پیدا می کنن .....با تشکر از شما عزیزان🌻🌻🌻

خدا بهت آرامش و صبر بده و روح پدرتونو قرین رحمت کنه

اگه حاجت خیلی سخت داری ۳ روز پشت سر هم صلوات حضرت زهرا( س ) روزی ۵۳۰ تا بدون وقفه بخون بدون اینکه بینش حرف بزنی یا کاری کنی قطعا معجزه میشه برات . برای منم دعا میکنی

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

خوندم .خدا رحمتش کنه .دل منهم تنگ پدرم هست 💔

ممنونم عزیزدلم خدا رحمت کنه پدرت و ...خیلی دلم واسش تنگ شده نابودم

منم آن شیخ سیه روز که در آخر عمر      لای موهای تو گم کرد خداوندش را ...🥀🥀     دشمنت را هم چو میخ خیمه می خواهم ، مُدام                  سر به سنگ و تن به خاک و ریسمان در گــردنش 🥺🥹💫💫
خدا بهت آرامش و صبر بده و روح پدرتونو قرین رحمت کنه

ممنونم مهربونم انشاالله همیشه شاد باشی

من هم پدرم رو آخر شهریور با کرونا از دست دادم بعضی وقتها خیلی خیلی دلم می گیره پدرت شما هم با کرون ...

خدا رحمت کنه پدر‌مهربونت و عزیزدلم، فدای دلت بشم درک میکنم

خودمم همینم

بله‌متاسفانه مرداد ماه پدر، مادربزرگ و عمه ب خاطر کرونا تو یک هفته فوت شدن واقعا کمرمون شکسته

خدا رحمت کنه پدر‌مهربونت و عزیزدلم، فدای دلت بشم درک میکنم خودمم همینم بله‌متاسفانه مرداد ماه پدر، ...

چقدر سخت

خدا بهتون صبر بده

البته فکر کنم همه غمها یک طرف هستن و غم رفتن پدر یک طرف 

واقعا تا وقتی درگیرش نشده بودم نمی دونستم انقدر سنگینه 

خیلی سنگینه این غم

انقدر حجم این غم زیاده که همه غمها رو پوشش میده

تو خانوادتون این افرادی که گفتی همه از همدیگه گرفته بودن؟ سنشون زیاد بود؟

پدر من یک هفته بعد ابتلا کاملا سالم و سرحال بود بعد در عرض یک روز اکسیژن خونش اومد پایین و کرونا ریه اش رو گرفت. 9 روز تو بیمارستان بود و آخرش انگار کلیه اش هم مشکل پیدا کرده بود. خلاصه که این ویروس لعنتی ، این شاهکار چینی ها، این غم بزرگ رو برای ما به ارمغان آورد

چقدر سخت خدا بهتون صبر بده البته فکر کنم همه غمها یک طرف هستن و غم رفتن پدر یک طرف  واقعا تا ...

ممنونم مهربونم بله واقعا غم سنگینیه من تو این چندماه پیر شدم شاید باکرت نشه ولی هرشب با گریه و به امید دیدن خواب پدرم میخوابم

بله متاسفانه اول مادربزرگ و عمه درگیر شدن بابا براشون غذا میبرد و میبردشون دکتر خودشم درگیر شد همگی مریض شدیم

پدر منم ۵ مرداد مثبت شد و حالش خوب بود یهو ۷ مرداد اگسیژن اومد پایین قبلش اسکن ریه گفته بودن ۱۵ درصد و داشت رمدسیور میگرفت یهو شد ۸۰ درصد دو روز بیمارستان بود و در نهایت ایست قلبی😔😔😭😭

ممنونم مهربونم بله واقعا غم سنگینیه من تو این چندماه پیر شدم شاید باکرت نشه ولی هرشب با گریه و به ام ...

چقدر شبیه مصیبت ما بود

ای خدا

خیلی ناگهانی 

خیلی الکی

پدر من 9 روز بیمارستان بود گفتن درگیری ریه بیشتر از 80 درصده

به برادرم گفته بود منو ببرید خونه، رنگ خونه رو یادم رفته

دائم می خواست ماسک اکسیژن رو دربیاره می گفت اذیتم

9 روز عذاب کشید. همش جلو چشممه 

یک روز هم آی سی یو و انتوبه که واقعا تصویر وحشتناکیه برام

پدرم قبل ابتلا به کرونا خیلی سالم بود 

هیچ بیماری زمینه ای نداشت

خوب آخه چطور آدم کنار بیاد با این مصیبت

اصلا آمادگی نداشتیم

نه بیماری قلبی داشت 

نه چربی بالا

نه سرطان

آزمایش خون کاملا نرمال

خوب آدم فکرشم نمی کنه

پدر من هم رمدیسیور گرفت ولی نشد. آخرش ایست قلبی کرد. 

منم مثل شما تقریبا هر شب با گریه می خوابم. فکر می کنم شاید بدبخت ترین آدم دنیا در حال حاضر من باشم

ببخشید اینا رو می نویسم شاید حالت رو بدتر کنه

چقدر شبیه مصیبت ما بود ای خدا خیلی ناگهانی  خیلی الکی پدر من 9 روز بیمارستان بود گفتن درگیر ...

درک میکنمت عزیزدلم منم شرایطم‌همینه خیلی برای بابا خیرات بده و دعا کن میفهمم خیلی خیلی سخته ولی نمیشه با قسمت جنگید

منم همش فکر و خیال دارم ک اگر اینکار و میکردیم یا اگر دارو نمیگرفت اگر بیمارستان خصوصی بود.....نمیدونم

درک میکنمت عزیزدلم منم شرایطم‌همینه خیلی برای بابا خیرات بده و دعا کن میفهمم خیلی خیلی سخته ولی نمیش ...

ممنون که می نویسی

حالا پدر من بیمارستان خصوصی بود

همش میگم کاش بیمارستان دولتی رفته بود شاید امکاناتش بیشتر بود