2777
2789
عنوان

بچه هاا بیاییییین

7 بازدید | 16 پست
سلام دوستان.من اینماه اصصصصلا احتمال بارداری نمیدادم به هییییچ عنوان آخه رفتم سونو گفت اصلا تخمدونت فعال نیست و بهم قرص واینا دادن برا ماه بعد .خلاصه منم دیروز موهامو دکلره کردم و اینکه مریضم بودم چندروز پیش امپی سیلین زدم و دیفن هیدرامین کمپاند خوردم ....حالا عقب انداختم بی بی گذاشتم مثبته...حالا چکار کنم چه اثراتی رو جنین داره؟؟؟
عشق من همسرم
ثمره عشقم پسرم...
هیچی توکل کن به خدا منم تا چهار ماه از بارداریم بی اطلاع بودم هر چی رسیدم خوردم خدارو شکر بچم سالم و باهوشه
😍خدا روزی رسان شکست ناپذیر من است و هم اکنون مبالغ هنگفت پول در پناه لطف الهی و به شیوه هایی عالی به من میرسد😍😍😍😍😍😍😍  گاهی هیچکسی رو نداشته باشی بهتره !!!  باور کن بعضیا تنهاترت میکنن 🌹🌹🌹    

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

سونو روز 14 بمن گفت فقط یه فولیکول 9میل داری که اصلا به درد نمیخوره بعد رفتم دکتر زنان بهم قرث گلوکوفاژ داد منم از همون روز 14 شروع کردم خوردن اصصصلا فکرشو نمیکردم همین ماه بارادر بشم گفتم نهایتا از ماه بعد امکانش هست
عشق من همسرم
ثمره عشقم پسرم...
گر نگهدار من آنست .... ولی اگه رابطه بدون جلوگیری داشتی باید رعایت میکردی
کسی که تفکرش با تو متفاوت است، دشمنت نیست.! انسان دیگری ست با دیدگاه دیگر، فقط همین...... اگر فقط همین یک اصل را می پذیرفتیم، روابطمان بهتر می شد، آرامشی توام با احترام. به همین سادگی.....