2777
2789
عنوان

کمکم کنین لطفا

130 بازدید | 25 پست

سلام.بچه ها من یکی دو تا نشونه از نامزدم دیدم تو فضای مجازی و باعث شد وسوسه شم این کارو بکنم و با اکانت فیک درخواست فالو دادم بهش و اونم اومد دایرکت و شروع کرد آمار گرفتن و در نهایت بعد چند دیقه خواست دختره رو ببینه. قرار بود ماه دیگه عروسی کنیم و الان نامزدیم. میشه بگین باید چیکار کنم خیلی داغونم خیلی

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

عزیزم اکثر پسرا لاشی هستند. 

یه کاری کن دماغش بسوزه

دعا های شما میگیره واقعا.دعا کنین یه داماد قد بلند و پولدار و وفادار و مهربون نصیب مامانم بشه:)در مورد مقاله نویسی سوالی داشتید میتونید بپرسید:)
ینی چه کاری؟

نمیدونم ولی از این پسرا حرصم میگیره که تو خوشی بزارن برن. یه جوری حال گیری کن دیگه الان نقطه ضعفاشو میدونی تو

دعا های شما میگیره واقعا.دعا کنین یه داماد قد بلند و پولدار و وفادار و مهربون نصیب مامانم بشه:)در مورد مقاله نویسی سوالی داشتید میتونید بپرسید:)
خیلی سخته شرایطم از یه طرف چند سال زندگیمو پاش گذاشتم و الانم همه ی فامیل و خانواده منتظر عروسی و.. ...

عزیزم خدارو شکر کن از الان فهمیدی و میتونی جدا شی 

تو فرض کن باهاش ازدواج میکردی و الان این هارو میفهمیدی بعد چطور میخوای طلاق بگیری؟

شازده کوچولو زندگی قشنگی داشت !گل رُزِش رو با همه بد خُلقی هاش دوست داشت :)    https://t.me/aramesh_aram0  چنل نوشته هام🕊
ینی باهاش ادامه بدم بعد از حالگیری میگی؟

نه معلومه که باید باهاش کات کنی. اینی که یه ماه مونده به عقد عکس دختر میخواد حتما بعد ازدواجم میره دنبال دخترا. تو این یه ماه هرچی میتونی ازش مدرک جمع کن و رسواش کن . بزار پیش خانوادش و فامیلاش کوچیک بشه.

عزیزم خدارو شکر کن از الان فهمیدی و میتونی جدا شی  تو فرض کن باهاش ازدواج میکردی و الان این ها ...

الان عقدیم ینی اما ماه بعد میخواستیم عروسی بگیریم اما این کارو قبل عقد کرد وقتس نشون بودیم حالا موندم الان قبل عروسی جدا شم یا چیکار کنم

الان عقدیم ینی اما ماه بعد میخواستیم عروسی بگیریم اما این کارو قبل عقد کرد وقتس نشون بودیم حالا موند ...

همون موقع میخواستم کات کنم نتونستم درست فکر کنم شوکه شده بودم الان که یکم آروم شدم دارم فکر میکنم باید چیکار کنم