2777
2789
عزیزم من خواهرم تو این کاره‌. چند بار برای خودمم انجام داد دوره استراحتش یه هفته اس که تا سه روز پو ...

بله کسی که انجام میده خیلی مهمه که مهارت داشته باشه...متأسفانه دکتری که قرار بود برای من انجام بده ،تحقیق کردم کارش خوب نبود

میکرو نکردم...ولی لیزر که قبلا کردم عالی بود...البته دکترش باید با تجربه و خبره باشه

من عوارض مزو خوندم ممکنه پوست بعدش یه کم تیره شه.اگر دکتر رفتی سوال کن ازش

توو تبلیغ پوشک بچه هه میگه دوسِت دارم مای بی بی. خب پدسگ تو که به این خوبی حرف میزنی بگو ع ن دارم..

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

منم کک مک دارم.اون روش که میسوزونن همون لیزر هست؟یا لیزر فرق داره

من یه بار رفتم  دستگاهش یه چیزس مثل سوزن سرشش بود. بعد دونه دونه میزد رو کک مک ها. فکر کنم میسوزوند.

"برای اینکه مردم در خط نگه‌داشته شوند، آن‌ها باید گرسنه، نیازمند، بی‌سواد، و خرافی نگه‌داشته شوند. اگر فرزند بقال باسواد شود، او نه‌تنها به سخنرانی من انتقاد خواهد کرد، بلکه واژه‌های بدیعی را نیز بکار می‌برد که نه شما و نه من نمی‌توانیم آن را بفهمیم … چه اتفاقی می‌افتد اگر کودک علوفه‌فروش باهوش و توانا باشد و کودک من، ...،تنبل و احمق باشد؟"
من عوارض مزو خوندم ممکنه پوست بعدش یه کم تیره شه.اگر دکتر رفتی سوال کن ازش

دکترا به خاطر پولش راستشو نمیگن متأسفانه...به هر قیمتی فقط میخوان کار انجام بدن....دوستم انجام داد صورتش خیلی بد شد...البته میگم که مهارت دکتر خیلی مهمه

میکرو نکردم...ولی لیزر که قبلا کردم عالی بود...البته دکترش باید با تجربه و خبره باشه

خب چرا جلسات لیزر را ادامه نمیدی. جلسه ای چنده؟ دستگاه لیزر چه شکلیه؟ دونه دونه میزنه رو خال ها یا طور دیگه؟  بعد لیزر صورتت سوزش و زخمه؟

"برای اینکه مردم در خط نگه‌داشته شوند، آن‌ها باید گرسنه، نیازمند، بی‌سواد، و خرافی نگه‌داشته شوند. اگر فرزند بقال باسواد شود، او نه‌تنها به سخنرانی من انتقاد خواهد کرد، بلکه واژه‌های بدیعی را نیز بکار می‌برد که نه شما و نه من نمی‌توانیم آن را بفهمیم … چه اتفاقی می‌افتد اگر کودک علوفه‌فروش باهوش و توانا باشد و کودک من، ...،تنبل و احمق باشد؟"
دکترا به خاطر پولش راستشو نمیگن متأسفانه...به هر قیمتی فقطزندگی میخوان کار انجام بدن....دوستم انجام ...

درسته‌البته نوشته بود بعد برطرف میشه تیرگیش.موفق باشی بازم

توو تبلیغ پوشک بچه هه میگه دوسِت دارم مای بی بی. خب پدسگ تو که به این خوبی حرف میزنی بگو ع ن دارم..

ولی طبق چیزی که خواهرم به مراجعه کننده هاش می‌گفت و شنیدم

حقیقتا برای کک و مک اونقدر تاثیری نداره مگر اینکه یه پروسه ی طولانی شو طی کنی که بیش از ۶ ماهه و بعدش حتما برات از سرم و کوکتل های ضد لک استفاده کنه

بازم برای همچین موردی تاثیر قطعی نداره ولی تا حدی میتونه کمرنگ بشه لیزر گزینه ی مناسب تریه

خب چرا جلسات لیزر را ادامه نمیدی. جلسه ای چنده؟ دستگاه لیزر چه شکلیه؟ دونه دونه میزنه رو خال ها یا ط ...

تصمیم گرفتم ادامه بدم ...دکتری که تو این کار وارده یه خورده از نظر کرونا رعایت نمیکنه و شلوغه .گذاشتم دوز سوم واکسن بزنم بعد برم ...پارسال 350بود که رفتم .فکر کنم الان 500شده

ولی طبق چیزی که خواهرم به مراجعه کننده هاش می‌گفت حقیقتا برای کک و مک اونقدر تاثیری نداره مگر اینکه ...

بله درسته کک ومک درمان نداره تقریبا فقط یکم کمرنگ میشن

تصمیم گرفتم ادامه بدم ...دکتری که تو این کار وارده یه خورده از نظر کرونا رعایت نمیکنه و شلوغه .گذاشت ...

عزیزم بی زحمت لیزر کیوسوییچ تو گوگل سزچ کن اپارات نگاه فیلمش کن ببین دستگاه لیزر شما هم همینه؟  اگر برات ممکنه

خب چرا جلسات لیزر را ادامه نمیدی. جلسه ای چنده؟ دستگاه لیزر چه شکلیه؟ دونه دونه میزنه رو خال ها یا ط ...

نه فقط کک ومک ها چند روز سیاهتر میشن بعد ریزش پیدا میکنن