2777
2789

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

همون ک‌با سوزن میزنن تو صورت زحم‌میشه؟ من خالم اینا انجام دادن خیلی خوبه مامانمم هفته بعد میره انجام ...

میشه بیشتر توضیح بدی دکتر برای جای جوشای منم گفته برم انجام بدم 

الزاما هر نظری محترم نیست، نظر و تفکر داعشی ها و نازی ها محترم نیست، اساسا احترام برای نظر نیست، نظرات یا معتبر هستند یا معتبر نیستند، یا اگر بخواییم مبتلا به نگاه سیاه و سفید نشیم و تقسیم بندی خودی و غیرخودی توی ذهن مون شکل نگیره که نظر خودی معتبر و غیرخودی نامعبتره؛ میگیم هر نظری به درجاتی معتبره. احترام مال صاحب نظره، پس آدما محترمن ولی نظرات الزاما محترم نیستن، نظرات یا معتبرن یا معتبر نیستن، یا درجاتی از اعتبار رو دارن🙌. البته گاها ممکنه خودم مبتلا به همون دیدگاه سیاه و سفید یا خودی و غیرخودی بشم 😕🤦🏻‍♀️. ممنون میشم برای حاجتم صلوات بفرستین 🙏🏻🩷
استارتر واسه کک ومک لیزر خوبه یا میکرو

من میکرو نکردم...تحقیق کردم ،گفتن صورت خراب میشه..ولی لیزر کردم ،خیلی خوب بود...البته باید ماهی یکبار تکرار بشه.تا سه چهار بار..من فقط یکبار انجام دادم ،تو همون یکبار هم کلی از کک و مکمک هام پاک شدن

عزیزم من خواهرم تو این کاره‌.

چند بار برای خودمم انجام داد 

دوره استراحتش یه هفته اس که تا سه روز پوست صورت یکم قرمز و ملتهبه ولی بعدش اوکیه تو این مدت هم از ضد آفتاب زیاد استفاده کن حتی تو خونه 

تا ۲۴ ساعت هم به صورتت آب نخوره اگه نمیتونی حداقل ۸ ساعت ضروریه

مزونیدلینگ کردی ؟ منم کک و مک دارم می خوام انجام بدم . می شه بعد از دو هفته بیای و نتیجه رو بگی؟ &nb ...

بچه ها منم تگ کنید بعدا. منم خیلی تو فکر درمان هستم. دکتر بهم گفته این روش ها را داره

سلام. آر اف سرجیکال پلکسر  و دارو ساختنی

"برای اینکه مردم در خط نگه‌داشته شوند، آن‌ها باید گرسنه، نیازمند، بی‌سواد، و خرافی نگه‌داشته شوند. اگر فرزند بقال باسواد شود، او نه‌تنها به سخنرانی من انتقاد خواهد کرد، بلکه واژه‌های بدیعی را نیز بکار می‌برد که نه شما و نه من نمی‌توانیم آن را بفهمیم … چه اتفاقی می‌افتد اگر کودک علوفه‌فروش باهوش و توانا باشد و کودک من، ...،تنبل و احمق باشد؟"