دیشب فقط گفتم آروم باش سرم درد می کنه به جای اینکه یکی لیوان آب جوش نبات بهم بده فقط نشسته به خودم و اطرافیان هم فحش داده. اصلا اطرافم آدم بددهن نداشتم به خاطر همین اصلا نمی تونم با شوهرم کنار بیام. بیشتر وقتا فرداش پشیمون میشه ولی باز دوباره سر کوچکترین مسئله ای شروع میکنه.
بیا عروسکاموببین😍...کانال عروسکسازی من رو تو ایتا سر بزن. https://eitaa.com/gisooarusak تنبلی تخمدان درمانش اصلاح سبک زندگیه برای اطلاعات بیشتر این پیج رو دنبال کنید و اگه بهتر شدین برام دعا کنیدniloofarpcossupport
چند بار امتحان کردم لحظه اول جا میخوره ولی دوباره میگه حرفاشو. همیشه انکار رو مخش فشاره. خودش رو انداخته تو منجلاب بورس اعصاب نمونده براش. هرچی هم میگم خودتو نجات بده نمیده
قبلش چی باعث میشه به این مرحله برسه.چی میگی که عصبانیش میکنی تا این حد.اونو حذف کن
کوچکترین مسائل تو زندگی براش یه مشکل بزرگه؛ مثلا پریود شدن من؛ مثلا رابطه داشتن؛ مثلا یه دونه واکسن کرونا زدن؛ مثلا اینکه چرا مامان من میاد خونه مون آیا هیچکدوم از اینها دلیل بر فحش و بد و بیراه هست یا اعصاب خودش مشکل داره؟! حرف میزنی میگی پدر اعصاب منو درآوردی سر کار هم با همکارهاش دعواش کرده و گفتن بی احترامی می کنی