2777
2789
عنوان

سربازم🥲

| مشاهده متن کامل بحث + 1109 بازدید | 120 پست

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

من تازه دو ماهه سربازیم تموم شده ، 21 ماه سخت ، تازه سربازیمو شهر خودم بودم (تهران) ، بعضی شبا که نگهم میداشتن هم خیلی سخت بود چه برسه ادم شهر دیگه بیفته. هیچ حساب کتابی نداره و شهری که میفته رندومه ، انشالله که شهر خودش بیفته.

اما توی سربازی اگر سن پایین باشه و با دیپلم یا زیر دیپلم باشن معمولا مثل همن و هنوز تو فکر و دوران بچگی عین خیالشون نیست. اما اگر لیسانس گرفته یا بالاتر و سنش بالای 25 ساله ، خیلی سخت میشه   

فروشگاه آنلاین بدلیجات کالای تک ، ارسال انواع بدلیجات مردانه و زنانه به سراسر ایران به صورت پستی ، امکان خرید حضوری در تهران با هماهنگی
اره خیلیم دوس داره میگه خیلی پسر خوبیه همیشه حمایتمون کرده

چه خوب 

نگران نباش زود برمیگرده اما اگه با عقد قبل سربازی مشکلی ندارین چرو لقد نمیکنین؟

اگه متاهل باشه تو شهرتون میوفتا تازه حقوقشم بیشتره

توروخدا لایک نکنید!حوصله ندارم برم اعلانمو اینطوری ببینم😢😢میشه لطفا اگه امضامو میبینی واسه اینکه کارام درست بشه و اینکه خوشبخت و عاقبت بخیر بشم واسم دعا کنی؟؟؟ویه صلوات بفرستی برام؟
من تازه دو ماهه سربازیم تموم شده ، 21 ماه سخت ، تازه سربازیمو شهر خودم بودم (تهران) ، بعضی شبا که نگ ...

اره فوق دارههه....واقعااا🤕🤕🤕🤕خدایا خودت صبر بده بهممم....خدارو شکر راحت شدین

واقعاااا ممکنه نتونه باهام چند ماههه حرف بزنه؟؟؟؟

ن بابا من مادرم ب خاطر سن کمم دعوام کرده بود و نمیزاشت چت کنم ۲ ماه اولم که گوشی نمیزاشتن ولی بعدش اوکی بود خیلییی کم حرف میزدیم عادی میشه برات مثل من که الان از هم دوریم ۲ ماه اولش عذاب آوره ولی بعدش میبینی مجبوری باید تحمل کنی 

چه خوب  نگران نباش زود برمیگرده اما اگه با عقد قبل سربازی مشکلی ندارین چرو لقد نمیکنین؟ اگه م ...

نه مامانم شرط گذاشته تا قبل تموم نشدن کامل درس من و سر کار نرفتن من کاری نکنیم میگه هرچی قراره بشی خونه پدرت بشو بعد شوهر کن چون بعدش نمیشه

من تازه دو ماهه سربازیم تموم شده ، 21 ماه سخت ، تازه سربازیمو شهر خودم بودم (تهران) ، بعضی شبا که نگ ...

اونا ک لب مرزن پس چ بگن

فک کن خدا با اون همه بزرگی دوسِت داره ،حتی فک کردن بهش هم آروم میکنه دله آدمو😍  حاجی حالِ یِه ایران بدع هرچی داشتیم و شکافتنش حاجی دزد اَ ایران زیاد زده چی میشد اگه سرجاش میزاشتنش/: ای ساربان آهسته ران من میهنم غم دیده است       شادمهر چقدر حق میگه |▪تو مثلِ هوایِ خوبِه بَعدِ بارونی▪︎|                    

آموزشی که چه دور چه نزدیک رفت و آمد نداره ،میمونن همونجا کلا ،

چون فوق لیسانسِ اوضاع بهتره ،ولی خب آسون م نمیگیرن و اینکه سن های بالاتر خدمت سخت تر میشه ،بستگی به اینکه کدوم قسمت باشه هم داره سپاه آسونِ انتظامی سخت تر 

اره فوق دارههه....واقعااا🤕🤕🤕🤕خدایا خودت صبر بده بهممم....خدارو شکر راحت شدین

آموزشیش که هیچی ، ولی برای سربازیش اگه افتاد شهر دیگه و قصدتون جدی بود ، اگر عقد کنین سربازیشو میندازن شهر خودش

فروشگاه آنلاین بدلیجات کالای تک ، ارسال انواع بدلیجات مردانه و زنانه به سراسر ایران به صورت پستی ، امکان خرید حضوری در تهران با هماهنگی

خیلی سخت میگیرن ؟

داداشم میگه خوبه ولی عکسشو دیدم خیلی لاغر شده تازه چن ماهه رفته 😢