2777
2789
عنوان

فقط دلم گرفته😔

256 بازدید | 29 پست

سلام خانوما من با خونواده‌ی شوهرم همخونه‌م بعد امشب عروس عمه‌ی شوهرمو دعوت کرده بودیم پاگشا😔

صبح که بیدار شدم کل خونه رو جارو کردم بعد پسرمو حموم کردم واسه ناهار برادر مادرشوهرم اومد منم با عجله نهارمو خوردمو رفتم یه دوش گرفتم خدا شاهده از ساعت سه و نیم چهار من مشغول سالاد درست کردن و اینا شدم مادرشوهرمم  غذا پخت که البته خواهر شوهرم اومد کمک و بیشتر غذاهارو اون پخت 

تقریبا ۲۰ نفر بودیم بعدم کل پذییرایی بر عهده‌ی من بود 

حالا وقتی مهمونا رفتن...

ظرفای میوه رو شستم بچمو خابوندم باز کل خونه رو جارو دستی زدم ولی شوهرم همش داشت بهونه‌ی الکی میگرفت و چون شارژرش پیداش نبود میگفت خودمو بکشم راحت شم و از این حرفا

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ظرفای میوه رو شستم بچمو خابوندم باز کل خونه رو جارو دستی زدم ولی شوهرم همش داشت بهونه‌ی الکی میگرفت ...

حتی یه لحظه این‌جور زندگی برام‌ قابل نیست ،

عشق یعنی همه بدونن برای اون چه کردی ولی خودش ندونه‌

تا آرایشمو پاک کردم و رفتم دستشویی اومدم دیدم خوابه😔😔

خیلی دلم میخاست یکم میحرفیدیم کمرم درد گرفته بود می خواستم بگم برام ماساژ بده حتی یه تشکرم نکرد گرفت خوابید😔😔

خیلی دلم گرفته کاش هر چیزی بودم هر موجودی بودم ولی زن نبودم😭

تا آرایشمو پاک کردم و رفتم دستشویی اومدم دیدم خوابه😔😔 خیلی دلم میخاست یکم میحرفیدیم کمرم درد گرفت ...

سعی نکن با کارکردن و خودت رو زجر دادن توجه جلب کنی، حس میکنم تیپ شخصیتیت مهرطلب هست، یکم درموردش مطالعه کن اگه درست گفته بودم خودت روتغییر بده تا اذیت نشی

لایکدونم سوخته لطفا لایک نکنید🙏
من هر لحظه ام همینه ،یعنی شوهرم بهترین امکانات رو برام فراهم می‌کنه ولی کوفتم میکنه

من شوهرم پارنویید داره خیلی کم پیدا میشه که خوشحال  باشه همیشه همش در حال بهونه گرفتنه

سعی نکن با کارکردن و خودت رو زجر دادن توجه جلب کنی، حس میکنم تیپ شخصیتیت مهرطلب هست، یکم درموردش مطا ...

اگ تو خونه ای که با مادرشوهر پدر شوهر زندگی میکنی کار نکنی عاره ینی مادرشوهرم بشینه عروس کار کنه اون بهترین عروسه تازه لطف کرده غذاهارو پخته