2777
2789
عنوان

آزمون ept

2604 بازدید | 4 پست

T یا English Proficiency Test برای آن دسته از متقاضیانی است که مدرک بین‌المللی با نمره‌ی تعیین شده توسط دانشگاه را نداشته و می‌بایست نمره‌ی قبولی در آزمون EPT را به عنوان جایگزین آن نمره جهت ورود به دوره دکتری دانشگاه کسب نمایند.دوستان شما کدام استاد را معرفی مینمایید . تحقیق کردم امیر لزگی و فرزانه صفایی رو معرفی کردند نظرتون؟ 

خب یه دفعه آیلتس بده که به دردت بخوره منم امسال آزمون دکتری دارم اسفند آیلتس میدم

کلاس با کی برداشتی 

من برای خودم نمیخام 

یکی از دوستام 

ازم پرسید لزگی یا صفایی 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

کلاس با کی برداشتی  من برای خودم نمیخام  یکی از دوستام  ازم پرسید لزگی یا صفایی&nb ...

خودم تدریس میکنم آزمون دکتری آموزش زبان انگلیسی دارم. آیلتسم اکسپایر شده مجدد میخوام شرکت کنم. این دو نفر که گفتی رو اصلا نشنیدم اسماشون رو

عضو گروه زرد. وزن فعلی ۶۹.۵۰۰ هدف اول ۶۵ هدف دوم ۶۲ هدف اصلی ۵۹
خودم تدریس میکنم آزمون دکتری آموزش زبان انگلیسی دارم. آیلتسم اکسپایر شده مجدد میخوام شرکت کنم. این د ...

خیلی معروفن امیر لزگی که کتاب هم چاپ کرده با زنش دانشگاه بهشتی فرزانه صفایی هم از معروفای زبانه