2777
2789
من این ماه ای وی اف شدم تموم شد

الان انتقال دادی؟چقدر هزینت شد؟

از دردسخن گفتن و از دردشنیدن باادم بی درد، ندانی که چه دردیست😔 ازته دلت برای همه منتظرها و من دعاکن  مرسی دوستم...

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

الان انتقال دادی؟چقدر هزینت شد؟

18 آذر باید برم برای انتقال.شوهرم مشکل اسپرم داشت و سه چهار ماه درگیر درمان اون بودیم،با سونو و دارو و ویزیت و پانکچر و فریز جنین حدودا 18 میلیون،کلینیک ابن سینا تهران

وقتی به یه احمق بیش از حدخوبی میکنی،خودتو واسه ضربه هاش آماده کن.
18 آذر باید برم برای انتقال.شوهرم مشکل اسپرم داشت و سه چهار ماه درگیر درمان اون بودیم،با سونو و دارو ...

هفت تومن هم دوباره ذوب و انتقال جنین میخاد،دوسه تومن هم هزینه قبل انتقال دارو و سونوشه...(.کلن ده تومن انتقال میخاد)،پرستار بیاد آمپولای بعد.انتقال رو توی خونه برات بزنه هزینه هات بالاترم میره

18 آذر باید برم برای انتقال.شوهرم مشکل اسپرم داشت و سه چهار ماه درگیر درمان اون بودیم،با سونو و دارو ...

چندتا جنین برات تشکیل شد ؟امیدوارم ک بادفعه اول باردارشی 😍🌹

از دردسخن گفتن و از دردشنیدن باادم بی درد، ندانی که چه دردیست😔 ازته دلت برای همه منتظرها و من دعاکن  مرسی دوستم...
از 14 تخمک،دو جنین شد. قربونت برم گلی جانم

انشاالله ک مثبت بشی ....ازالان روزانه حتما ورزش یاپیاده روی داشته باش و رحمتو گرم نگه دار و خودتو تقویت کن .....

انشاالله ک مثبت بشی ....ازالان روزانه حتما ورزش یاپیاده روی داشته باش و رحمتو گرم نگه دار و خودتو تق ...

باشه چشم❤