2777
2789
جرر😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😑😑😑😑😑😑

اخرش گفتم بمولاع دارم با مامانم اینا میرم 😐🤷🏻‍♀️😂

۱. ممنون واسه بودنت تو سالی که گذشت                         ۲.آرزو واسه داشتنت تو سالِ جدید 🤍🫀

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اهاان😐🤣🤺   یانی چی ازادی زیاد؟ درچه حدع مگه

در ی حد زیاد دیگه😂نمیدونم همیشه اینجوری بودن خانوادم ک  از هرلحاظ ازادی و داشتم ودارم،ولی خب هیچوقت از اون اعتمادشون ن سواستفاده و ن هیچ چیز دیگ ک اون درمیاره میگ ج…ای😂دختره ی بی همه چیز،،چیزایی ک برازنده خودشه رو ب من نسبت میدع

آدَم دوس داره جهانُ ول کنه تورو نگاهت کنع…❤️تتلیتی:)
حوصلشونو ندارماع😐😐   عین اسکلا یه گوشه مدل اعتیادی نشستم

😂😂😂😂جررر بخدا تصورت میکنم جر میخورم 

🖤💛دکتری ندیدم که درداموبفهمه 💛🖤شبی نبود بگم بره صب قشنگه :))💛🖤
خو خداروشکر ولش منم ازین اسکلا تو زندگیم داشتم یه دوست داشتم خیلی صمیمی بودم باش چادری بود اخرش که د ...

😂😂ن این چادری هم نبود معمولی بود خدایی نمیدونم این ملت کی میخان یاد بگیرن حجاب و اعتقادات هرفرد و خانواده ای با هم فرق میکنه وقرار نیس مث هم باشه

اگ خودم تنها بودم قطعا ی چنتا سکته زده بودم😂

آدَم دوس داره جهانُ ول کنه تورو نگاهت کنع…❤️تتلیتی:)
در ی حد زیاد دیگه😂نمیدونم همیشه اینجوری بودن خانوادم ک  از هرلحاظ ازادی و داشتم ودارم،ولی خب ه ...

اوهوم

۱. ممنون واسه بودنت تو سالی که گذشت                         ۲.آرزو واسه داشتنت تو سالِ جدید 🤍🫀
😂😂ن این چادری هم نبود معمولی بود خدایی نمیدونم این ملت کی میخان یاد بگیرن حجاب و اعتقادات هرفرد و ...

میفهم مث خودمی قشنگ منم همیشه ازاد بودم ازین ادمای ذهن بسته زیاده اصن به اون چه والا

🖤💛دکتری ندیدم که درداموبفهمه 💛🖤شبی نبود بگم بره صب قشنگه :))💛🖤