2789

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

مگه اولی یازده,٢ به روی شش نیست?

واسه من این دراومد

خوبم اما فرشته نیستم...گناه می کنم امّا شیطان نیستم...من فقط , دختر کوچولویی هستم که در دنیایی بزرگ , تلاش می کنه کسی رو برای دوست داشتن پیدا کنه !                                                                                                                                                                           "اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم"                      #سَردارِ_مَن❤                                                                                  من به مرگی فکر میکنم که زندگی هدیه میده,من! یک حامی اهدا عضوم🌱              
مگه اولی یازده,٢ به روی شش نیست? واسه من این دراومد

باید عدد مخلوط به کسر تبدیل بشه و بعدش مخرج مشترک 

شازده کوچولو زندگی قشنگی داشت !گل رُزِش رو با همه بد خُلقی هاش دوست داشت :)    https://t.me/aramesh_aram0  چنل نوشته هام🕊

عزیزم اون کسر,سه پنجمه,نه دو پنجم

خوبم اما فرشته نیستم...گناه می کنم امّا شیطان نیستم...من فقط , دختر کوچولویی هستم که در دنیایی بزرگ , تلاش می کنه کسی رو برای دوست داشتن پیدا کنه !                                                                                                                                                                           "اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم"                      #سَردارِ_مَن❤                                                                                  من به مرگی فکر میکنم که زندگی هدیه میده,من! یک حامی اهدا عضوم🌱              
باید عدد مخلوط به کسر تبدیل بشه و بعدش مخرج مشترک 

آره من گرفتم,روش شمام درسته ولی بجای سه پنجم,نوشتی دو پنجم

مگه اولی یازده,٢ به روی شش نیست? واسه من این دراومد

این درست کسر تقسیم بر 2میکنیم میشه 9و11روی15

فقط به من یاد بده کسر 292روی30چطور مخلوطش به دست اوردی من خودم حل کردم ولی اخرش نتوانستم