2821
2789
عنوان

قرص لاغری

136 بازدید | 7 پست

کسی تا حالا از قرص گامنو استفاده کرده عوارضی براش داشته تورو خدا کمکم کنین 

عضوگروه ابی مانکن های زیبا وزن شروع رژیم ۶۹ووزن فعلی بعد از گذشت یک هفته ۶۷ووزن هدف ۵۷ وبازم بعد از گذشت یک هفته ۶۶ کیلو  ودوباره بازم وزن فعلی ۵۵.۵وبازم بعد از یک هفته ۶۳.۹۰۰ خدایا ممنونم   خدا چرااخه وزن فعلی ۶۵   

عزیزم اگه کسی با قرص لاغر شده بود.. الان کسی تو دنیا چاق نبود ک..

یکی از آشنا های من همهههه قرصا رو امتحان کرد ولی بدتر شد.

بیا تو تاپیک (چالش لاغری پاییزی ۱۴۰۰) تو تاپیک این خانومی ک تگ میکنم هست وزن کم میکنی شرایطشو بخون پشیمون نمیشی.

@خزان_نارنجی  

💛سرگروه زرد💛(سرگروه وزن ها) 🟡وزن شروع:۶۴🟡وزن فعلی: ۶۰.۱🟡هدف:۵۵🟡من میتونم😎💪🏻 🍏لینک تاپیک ورزشی🍏

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

نخور ضرر داره . رژیم بگیر تموم وعده های غذایی تو کم بخور نصف کن آهسته آهسته لاغر شی

بابا اصلا اراده ندارم خودمم ۶۶ کیلو هستم می خوام بشم ۵۸ ولی اصلااصلا اراده ندارم 

عضوگروه ابی مانکن های زیبا وزن شروع رژیم ۶۹ووزن فعلی بعد از گذشت یک هفته ۶۷ووزن هدف ۵۷ وبازم بعد از گذشت یک هفته ۶۶ کیلو  ودوباره بازم وزن فعلی ۵۵.۵وبازم بعد از یک هفته ۶۳.۹۰۰ خدایا ممنونم   خدا چرااخه وزن فعلی ۶۵   
وزنت که خوبه مگه قدت چنده

۱۵۹

وا خوبی که . چیکار به قرص داری 

نمی دونم همه که میگن چاقی