2789
عنوان

روزمرگی📸

| مشاهده متن کامل بحث + 663 بازدید | 53 پست

طرفای کارمندان میشینین؟

تو روزایی که ادم از دشمنش یه زخم میخوره و از آشناهاش هزار تا  یاد گرفتم خودم حال دلمو خوب کنم .یاد گرفتم با اینکه خودم کوه دردم اما دور و بریامو شاد کنم و بخندونمشون . یاد گرفتم حتی اگه کسی وقت نداشت برام خودم برا خودم وقت بزارم و ب خودم بها بدم قرار نیست همیشه آدم محتاج نگاه این و اون باشه .اینا رو گفتم که برسم به دلیل تیکری ک گذاشتم من پارسال خودمو انقد قوی دیدم که بدون توقعی از دیگران خودم برا خودم کیک تولد گرفتم و اقوامو ب پیک نیک دعوت کردم امسالم گفتم اینجا تاریخ بزارم جلو چشمم باشه .چون امسالم برا خودم نقشه ها دارم😊 ..یک روز میایی که من دیگر دچارت نیستم از صبر ویرانم اما چشم انتظارت نیستم‌

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

🤩 ماش میشد هرچی رو که با چشم میبینی به تصویر بکشی خیلی وقتا یه چیزای قشنگی میبینی که نمیتونی عکسش ...

اره واقعا

من گاهی فراموش میکنم عکس بگیرم...

کاش میشد بو هم توی عکس باشه

بوی خیابونای بارون خورده

کرمانشاهی نیستم،اما کرمانشاه را دوست میدارم😂😂🤩 اینجا زندگی میکنیم از کوه فهمیدی،چه باهوش

کرمانشاه زادگاهمه عکس درختاشم نشونم بدن میتونم بفهمم برا کرمانشاهه یا نه 😌😍🌈

مگر میشود زندگی مرا به هم ریخته آفریده باشد؟ خدای دانه های انار ✨🦋🦄
اره واقعا من گاهی فراموش میکنم عکس بگیرم... کاش میشد بو هم توی عکس باشه بوی خیابونای بارون خورده

آره💔

کاش

عاشق سربازی و موتور سواری، کاش پسر بودم حداقل این دوتا رو تجربه میکردم😢یه چپ دست باهوش🙂عاشق جنگی کردن خروس ها با فلفل. البته اگه دزدا بزارن🙃عاشق درست کردن سوت با یه خوشه گندم سبز😁انقدر فضول بودم و تو خاکا بازی میکردم موهامو تراشیدن😶همیشه در حال ولویی✌️😐 لحجه ی ما خیلی شیرینه ولی نمیدونم چرا خودمون بدمون میاد😕  یه نمونش اینه که به کثیف میگیم‌⇦پِچَل😐😐
کرمانشاه زادگاهمه عکس درختاشم نشونم بدن میتونم بفهمم برا کرمانشاهه یا نه 😌😍🌈

خیلی شهر دوست داشتنی و شادی هستش

بوی زندگی میده...

آدمایی که با وجود سختیا سعی میکنن شاد باشن

خیلی شهر دوست داشتنی و شادی هستش بوی زندگی میده... آدمایی که با وجود سختیا سعی میکنن شاد باشن

آره واقعا 

حیف که دور شدم از شهرم 🥺

البته خونه ی پدرم اونجاس میام همیشه 😍

مگر میشود زندگی مرا به هم ریخته آفریده باشد؟ خدای دانه های انار ✨🦋🦄
😅😅😅😅 بله

اون اپارتمانا رو دیدم‌ حدس زدم برا اونجا که شیرینی اربابا و پارک ملت هست‌ باشه. اونجا میشینین ک پارک اطلس و اینا هست؟

تو روزایی که ادم از دشمنش یه زخم میخوره و از آشناهاش هزار تا  یاد گرفتم خودم حال دلمو خوب کنم .یاد گرفتم با اینکه خودم کوه دردم اما دور و بریامو شاد کنم و بخندونمشون . یاد گرفتم حتی اگه کسی وقت نداشت برام خودم برا خودم وقت بزارم و ب خودم بها بدم قرار نیست همیشه آدم محتاج نگاه این و اون باشه .اینا رو گفتم که برسم به دلیل تیکری ک گذاشتم من پارسال خودمو انقد قوی دیدم که بدون توقعی از دیگران خودم برا خودم کیک تولد گرفتم و اقوامو ب پیک نیک دعوت کردم امسالم گفتم اینجا تاریخ بزارم جلو چشمم باشه .چون امسالم برا خودم نقشه ها دارم😊 ..یک روز میایی که من دیگر دچارت نیستم از صبر ویرانم اما چشم انتظارت نیستم‌
اون اپارتمانا رو دیدم‌ حدس زدم برا اونجا که شیرینی اربابا و پارک ملت هست‌ باشه. اونجا میشینین ک پارک ...

حسابی هم بلدی این منطقه رو 

شما هم کارمندان هستین؟

فک کنم شما هم اون اطراف باشی  چون منظره رو شناختی

نه ما بلواریم ولی این اطراف کارمندان چون اومدم دیدم اپارتماناش اینطوری ان خصوصا اون ک ایزوبام شده برام اشناس