2777
2789
متاسفانه بله

خب‌  اشکال نداره خانوادت خبر دارن  البته واست مهم نباشه فقط این واسط مهم باشه که آرامش داشته باشی  و ی‌زندگی خوب

مهربون میشه واسه سلامتی وظهورامام زمانت یدونه صلوات بفرستی 😍 ای که مرا خوانده ایی راه نشانم بده ❤   راستی :پرفایلم یکی از آروزهامه اگه دوست داشتی واسم دعا کن بهش برسم و کنکور سراسری فرهنگیان قبول بشم  دوست خوبم   خانم معلم آینده  👩‍🏫  قول میدم واسه دانش آموزهام ی معلم خوب و مهربون باشم❤

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بله حتی مجبور شدم چن شب پیش ب پدرمم گفتم 

کار خوبی کردی که گفتی  چند سالته 

مهربون میشه واسه سلامتی وظهورامام زمانت یدونه صلوات بفرستی 😍 ای که مرا خوانده ایی راه نشانم بده ❤   راستی :پرفایلم یکی از آروزهامه اگه دوست داشتی واسم دعا کن بهش برسم و کنکور سراسری فرهنگیان قبول بشم  دوست خوبم   خانم معلم آینده  👩‍🏫  قول میدم واسه دانش آموزهام ی معلم خوب و مهربون باشم❤
۲۲

منم ۲۱ سالمه  عقدم دارم جدا میشم ‌ روز های سختیو میگذرونم‌ من درکت میکنم   فقط فقط توکل کن به خدا  اگه خانوادت هم پشتت نبودن اصلا به این فکر‌نکن برم باهاش زندگی بهتر ز اینه که با خانوادم زندگی‌کنم  هرچی باشن خانوادت دیگه  

من مهریه ام ۱۴ سکه بود 

ماشینشو برد ب اسم دیگه کرد چون کارشم ازاد بود گفت من بیکارم فلک زدم هیچی ندارم و اینا تا ۲ سال طول کشید فقط توی حسابش ۶ میلیون بود مسدود کردم روز محضر اونم پرت کردم جلوش