2777
2789
عنوان

نمیتونم . نمیشه

418 بازدید | 67 پست

هرجقد باخودم قرار میزارم که به مشکلاتم فکر نکنم میگم بابا من کلا 17سالمه باید بگم بخندم . بیرون برم مهمونیارو خوش بگذرونم هرکیم هرجی میگه بگه . نسخره کنه به من چه . 

ولی نمیتونم خیلی سخته 3 تا مشکل اساسی دارم 

اولیش دندونامه ک کجه و پول ارتودنسی ندارم

دومی پاهامه انحراف شثت پا داشتم عمل کردم درست نشد هردوپاهه 

و باید عمل لابیا پلاستی بکنم 

این 3تا مشکل واقعا افسردم کرده و میش همه موذبم ناراحتم . راحت نیستم بعضیا یجوری نگام میکنن به لحن مسخره تیکه میندازن . 

چیکار کنم من پس کارم نمیتونم.بکنم دهاتم و درسم ازش متنفرم ودقعا نمیدونم چیکار کنم 😔😔😭😔😭😔😭😔😭😔😭😔

دختری از دیار حسرت ...؛)         

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

تازه چندتام خواستگار داشتم هم بخاطر سنم و هم بخاطر اینا ردشون کردم 

یکیشم پسر عمم بود ک بخاطی اینا رد کردم و عمم اینا ناراحت شدن

دختری از دیار حسرت ...؛)         

گلم چرا همه همین یدونه نشکلو دیدن فقط خوب لازمه 18 .19سالگی میرم ولی خوب جزو مشکلاتمه 

دقیقا مشکلش کجاست

🇵🇸🇮🇷 یا صاحب الزمان اغثنی یا صاحب الزمان ادرکنی❣️اللهم عجل لولیک الفرج بحق زینب الکبری س تاپیک شروع نماز داریم. دوست داری نماز خوندن رو شروع کنی بهم بگو دعوتت کنم با هم شروع کنیم 🥰

عزیزم مهم نیست اصلا به دل نگیر منم کوچیک که بودم خوردم زمین بینیم انحراف پیدا کرده حتی بعضی موقعه بعضیا با یه لحن خیلی بدی میزنن تو صورتم این نقص رو که دلم میخواد بشینم زار زار گریه کنم حتی چشامم پر میشه نمیتونم گریه کنم تو جمع ولی من دیگه قوی شدم هر کی هر چی بگه منم به دل نمگیریم میگم اره درسته 

چشم انتظارم زودتر بشم هیجده ساله عمل کنم🤪

تو مشکلت هیچ کدوم از این ۳ تا نیست اعتماد به نفسیه که نداری

اخه چجوری اعتماد بنفس داشته باشم خوب مشکل دارم تا میخندم دندونام افتضاح میشم کفشای باز و بدون جوراب نمیتونم بپوشم حالا اون یکی مشکلم دیده نمیشه 😭

دختری از دیار حسرت ...؛)         

والا ما با یه بچه اینقدر اعتماد به سقف داریم که به این مورد فکرم نکرده بودیم تاحالا🤣🤣🤣

خوب عزیزم چون این مشکلو نداری گلم من اون یکی مسکلام مهم تره تا این

دختری از دیار حسرت ...؛)