2777
2789
عنوان

شب یلدایی

134 بازدید | 15 پست

میگم شما هم رسم دارین برای عروس شب یلدایی میارن؟ اگه نیارن احساس می کنم ناراحت بشم... چجوری برسونم که شب یلدایی بیارن؟!

راس حسین(علیه السلام) به نیزه ها.... آتیش زدن به خیمه ها 

خودشون میدونن که باید بیارن

دردی‌که‌انسان‌را‌به‌سکوت‌وامیدارد،بسیارسنگین‌تراز دردیست‌که‌انسان‌رابه‌فریادوامیدارد...انسان‌ها‌به فریادهم‌میرسند،نه‌‌به‌سکوت‌هم...!

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

سال اوله درسته؟

خودشون میارن 

من میتونم گریه گمشده رو بشنوم                                        من میتونم حقیقت پنهان رو بشنوم                                              سایه ها مارو صدا میزنن 🥀                                                            من طلوع ترس رو میبینم                                                                اره اما همیشه امیدم پایداره                                                            ما قهرمان هستیم ⚔ قهرمان ها در تاریکترین زمان                      وقتیکه هیچ نوری نیست ولی ما بالاتر میریم💥                             تمام امید و روشنی پنهان شده ولی ما باید زنده بمونیم   
سال اوله درسته؟ خودشون میارن 

آره اما مادرشوهرم یه جوری حرف می زد که یعنی تو دهه فاطمیه اس و اینها گفتم شاید بهونه شون بشه نیارن 

نیارن اشکال داره؟

راس حسین(علیه السلام) به نیزه ها.... آتیش زدن به خیمه ها 
آره اما مادرشوهرم یه جوری حرف می زد که یعنی تو دهه فاطمیه اس و اینها گفتم شاید بهونه شون بشه نیارن&n ...

نمیدونم خودت دوست داری بیارن؟

پولشو بدن اگه جشن نمیگیرن 

من میتونم گریه گمشده رو بشنوم                                        من میتونم حقیقت پنهان رو بشنوم                                              سایه ها مارو صدا میزنن 🥀                                                            من طلوع ترس رو میبینم                                                                اره اما همیشه امیدم پایداره                                                            ما قهرمان هستیم ⚔ قهرمان ها در تاریکترین زمان                      وقتیکه هیچ نوری نیست ولی ما بالاتر میریم💥                             تمام امید و روشنی پنهان شده ولی ما باید زنده بمونیم   
اخه احساس کردم می خوان بهونه دهه فاطمیه رو بکنن و نیارن

شما به همسرت بگو بیا بریم خرید یلدایی

دردی‌که‌انسان‌را‌به‌سکوت‌وامیدارد،بسیارسنگین‌تراز دردیست‌که‌انسان‌رابه‌فریادوامیدارد...انسان‌ها‌به فریادهم‌میرسند،نه‌‌به‌سکوت‌هم...!
2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز