2777
2789
عنوان

از چاقی خسته ام رفتم دکتر

| مشاهده متن کامل بحث + 518 بازدید | 29 پست
منم همینطور به علاوه اینکه پهلوی راستم درد میکنه

اونم بخاطر کبدته؟

وای من خارش امونم رو بریده

فک کن تو گوشام تاحتی میخاره

حالا شنبه باید آز بدم

خدا کنه منم با دارو هم خارشم رفع شه هم شکمم اب شه

خیال بافیَت بد نیست...خیال کن که خواهی رفت،،،همین که رفتیو مُردَم ،،،تلاش کن که برگردی و در کمالِ خونسردی مرا به خاک بسپاری

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

قندم نرماله ‌ .. راستش ترسیدم و اصلا مصرف نکردم. عوضش وررش میکنم

من شنیدم برای کسی که متفورمین میدن کنارش یه دارویی میدن که قند رو نندازه

خیال بافیَت بد نیست...خیال کن که خواهی رفت،،،همین که رفتیو مُردَم ،،،تلاش کن که برگردی و در کمالِ خونسردی مرا به خاک بسپاری
من دقیقا شش ماه پیش ۹۴. بودم الان شدم ۷۰ به چهار ماه  اول کالری شمار زیره نصب کن یا کرفس فر ...

ونوستات عارضه نداره؟

ینی لاعر میکنه واقعا؟

این کتاب رو از کتابراه،دانلود کن،کتاب کاهش‌وزن بدون خطر.نیم ساعت قبل از هر وعده ی غذایی،یک لیوان بزرگ اب ولرم بخور،تا دو ساعت بعد از غذا،اب نخور.‌ هرروز ورزش دویدن ارام.بعد از ورزش،اب بخور،نیم ساعت بعد،یک لیوان شیر کم چرب ولرم بخور با ی خرما.شام سینه مرغ ابپز.. ناهار:برنج ابکش با روغن زیتون، ناهار: لوبیاپلو،کشمش پلو..قاشق و بشقاب کوچک استفاده کن،تا سیر شدی،بشقاب رو بردار، و از غذا،دور شو. ارام غذا رو بجوید و حواستون ب گوشی،تلویزیون نباشه.صبحانه نان تست گندم سبوس دار ،کمی پنیر کم چرب، کمی مربا. مربای بدون قند از سایت کامور میتونی بخری..ان شااله خدای مهربون، شما رو ب هدفتون می رسونه.بگو‌من هرروز لاغرتر،شادتر،زیباتر میشم..شیرینی،تنقلات،فست فود،سرخ کردنی،ترشی، شکلات، قهوه ،غذای شور و مانده،ادویه تند،لبنیات پرچرب، هر چیزی که شکر داره،نخورید.میوه سیب شیرین،هویج بپزید و بخورید .هر شب یک قرص منیزیم ب ۶ بخورید.

لااااایک نکن مهربون... یه روز یه نفر وارد زندگیم میشه که خیلی پاک و زلال مثل آب چشمه. تا حالا شنیدی صدای چشمه رو ؟ کنار دریا، قدم زدی؟ نسیم خنک رو توی گرما ، حس کردی؟ توی هوای سرد، شیر گرم خوردی؟ به شبای برفی زمستون، نگاه کردی؟ اهنگ مورد علاقت،که اسمشو نمیدونستی، پیدا کردی؟ امیدوارم یه روز برفی، یه نفر بیاد ، در خونه رو بزنه، بگه من اومدم، و اونقدرررر محکم بغلم کنه که تکه های شکسته ی قلبم، سر جاش قرار بگیره.حس کنم خودمو پیدا کردم . یه نفر که جبران می کنه تمام سالها و روزایی که از دیگران تمنای محبت داشتم. یه نفر که معجزه زیبای الهی از طرف خدای مهربونم باشه ، یه فرشته ی نجات که وقتی می خوابه،خواب رو از چشمام میگیره و محو نگاه قشنگش میشم.حرف که میزنه، بهترین شنونده میشم.وقتی به حرفام گوش میده، قشنگترین حرفا رو میگم. و وقتی کنارم نیست، منتظر اومدنش میشم.دلم میخواد باشی تا زندگی کنم و هر لحظه بگم : خدایا شکرت ، من عاشق زندگی هستم
من شنیدم برای کسی که متفورمین میدن کنارش یه دارویی میدن که قند رو نندازه

نه فقط متفورمین و ال کارنتین داده. دکتر زنان. بخاطر تنبلی تخمدانم . متفورمین میگن باعث تحریک تخمک گذاری میشه

ونوستات عارضه نداره؟ ینی لاعر میکنه واقعا؟

اره ‌‌

کلا دارو هر چی میخری بخر غیر خارجی. ایرانیا همه مجوز دارن تو یه سبکن. بهتریناشم ونوستات و  هزال و اسلیم مکس ولی ایرانی 

اگه نی نی یار اخطار زرد و نارنجی نده یه کامنتی بزاریم 😑😑 دو روز وصلم سه روز قطع 😂😂😂 
به من گفت شبا ساعت هفت یه سوپ بدون پیازداغ بخور و دیگه هیچی نخور

من  ناهار نمیخوزم چون. شان میخورم 

اگه نی نی یار اخطار زرد و نارنجی نده یه کامنتی بزاریم 😑😑 دو روز وصلم سه روز قطع 😂😂😂 
بخدا هشتصد تومن دارو داده بهم 

خب اشتباه کردی 

هزال ۷۰ تومنه در ماه 

اسلیم مکس ۲۵ هزار تومن 

ونوستات گزونه یکم