2777
2789
عنوان

بی بی چک

253 بازدید | 28 پست

سلام خانوما ببخشیدیکی جواب منو بده 12پری فولی 18داشتم دوتا امپول های سی جی زدم همون شبش و36ساعت بعدش نزدیکی داشتم دیگ یک شب درمیون بوده الان 13روزه از امپوله میگذره 26پریودم وبی بی چکم منفی بود کاملاناامیدشدم بنظرتون زود نزدم

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

تجربشو داشتی؟ من حدود ده روز بیشتر دردا کلافم کردن الان فقط سینه درد دارم نمیدونم دیگ

قبلا این دردا رو نداشتی ؟ منم امپول زدم روز ۱۳ پریود شدم  ولی موقعی ک باردار شدم سه روز بعد پریودی بی بی مثبت شد 

😔
ن نداشتم اگ بود سه چهار روز نه انقد.اها بسلامتی برامنم دعاکن

انشالله  بارداری چند روز دیگه بازم بی بی بزن😍  من سه بار باردار شدم ولی سقط شدن الان منم ۶ روزه ک امپول ازاد سازی زدم تا ببینم این ماه نی نی میاد یا نه    برای شما هم صلوات فرستادم 

😔
انشالله  بارداری چند روز دیگه بازم بی بی بزن😍  من سه بار باردار شدم ولی سقط شدن الا ...

ایی عزیزدلم مرسی ان شاءالله بحق ابوالفضل نتیجه بگیری منم پارسال یکی سقط کردم خداکمک هممون بده