2777
2789
عنوان

ماشین لباسشویی و آبمیوه گیری

| مشاهده متن کامل بحث + 314 بازدید | 33 پست

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عه اسنوا خوبه برا خودم نیست عزیزم اون طرف گفته آبمیوه گیر میخام

من والا اون چیزی ک خوندم خیلی تعریف کردن 

بعد مارک های خارجی اگه خراب بشن دیگه قطعشون به سختی پیدا میشه خدا تومنه

ما پارسال ماشین لباسشویی دوو خریدیم ۱۰ میلیون از قبلم ابمیوه گیری پاناسونیک گرفته بودم بزنم به تخته عالیه 

(درخواست دوستی ممنوع) دوستان لطفا امضای منو خوندید برای مامانم بیماری خاص داره دعا کنید صلوات بفرستید برای عشقمم دعا کنید صلوات بفرستید مشکلش حل بشه کلی خوشحال بشه   هیچکس درخواست دوستی نده  تو مرا جان و جهانی چه کنم جان و جهانی راتو مرا گنج روانی چه کنم سود و زیان را... دوستت دارم بی بهانه عاشقانه💗💓❤💘❤💑💏

من که میگم بجای خارجی ایرانی بردارین من زخمی این موردم  ده سال پیش چرخ گوشت دلونگی خریدم ایتالیایی همه چیزش اکی ولی اشتباهی تیغه اشو انداختم بیرون هرچی میگردم لوازم یدکیش بخاطر تحریم تو بازار نیست مجبور شدم بزارم کنار حواستون باشه مثل من نشید

اره من خودم علاوه بر اونا جارو برقیمم فیلیپسه ولی ابمیوه گیریم نه، نمیدونین چنده؟ بعد اصلش گیر میاد؟

الان از قیمتها خبر ندارم اره اصلش گیر میاد ولی سامسونگ دیگه اصلشون گیر نمیاد همه فیکن

ما گناه رو نمی بینیم مگر انکه زنی مرتکب آن شود ...!
ما پارسال ماشین لباسشویی دوو خریدیم ۱۰ میلیون از قبلم ابمیوه گیری پاناسونیک گرفته بودم بزنم به تخته ...

مال خودمم دوو من شیش گرفته بودم. الان نمیدونم چنده...