2777
2789
عنوان

چیزی که نباید میگفتم و کاری که نباید میکردم. کمک

| مشاهده متن کامل بحث + 312 بازدید | 29 پست
فعلا تا زیر سوال نرفتید چیزی نگید هرچی الان بگید کار رو بدتر میکنه بعدا حاشا نکنید ولی میشه توجیه کر ...

چرا انقدر سادگی کردم

کاش پیش بچه ها نمیگفتم من پرسیدم

😘Thanks GOD 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

پیش میاد در محیط کار رفته رفته با تجربه تر میشید

خب اگه به ضررم  بشه چی؟

میشه اگه تجربه دارید بگید؟

من میترسم خوده رییس و مدیر عامل کاری کنه که کلا جایی هم استخدامم نکنند

😘Thanks GOD 
خب اگه به ضررم  بشه چی؟ میشه اگه تجربه دارید بگید؟ من میترسم خوده رییس و مدیر عامل کاری کنه ک ...

من که گفتم الان هرواکنشی نشون بدید بدتر میشه فعلا سکوت شاید اصلا برای شرکت مهم نباشه بیخود استرس نداشته باشید اگر دیدی زیر سوال رفتید توجیه کنید که مثلا منظورم چیز دیگه بود

اسمم محمد  ۳۸ سالمه-شرکت ساختمان سازی دارم در بازار بورس و طلا هم هستم
من که گفتم الان هرواکنشی نشون بدید بدتر میشه فعلا سکوت شاید اصلا برای شرکت مهم نباشه بیخود استرس ندا ...

خب میگم شاید اصلا به روم نیارن و فقط زیر زیرکی برام چیزی درست کنن

بنظرتون نرم پیش همون بچه ها و بزنم زیرش بگم من نپرسیدم؟؟؟

😘Thanks GOD 
خب میگم شاید اصلا به روم نیارن و فقط زیر زیرکی برام چیزی درست کنن بنظرتون نرم پیش همون بچه ها و بزن ...

به نظر بیش از حد استرس دارید به هر حال بهترین راه اینه که الان به مساله دامن نزنید که بیجهت بزرگ بشه

اسمم محمد  ۳۸ سالمه-شرکت ساختمان سازی دارم در بازار بورس و طلا هم هستم

شجاع باش 

چرا خودت رو به عنوان واسطه احقاق حق خودت و بقیه نمیبینی؟ 

بگو گفتم حق الزحمه رو پرداخت کنید همین ایشون هم گفتن با ما نیست و من هم دیگه چیزی نگفتم چون خودتون گفتید با اون شرکته تماس گرفتم