من میترسم قندم بالا رفته باشه ک انقد میرم دستشویی.. ولی من قند مصنوعی اصلا نمیخورم گاهی نصف موز یا نهایت دوتا خرما میخورم.. قندم کنترل کرده بودم.. وزن بچه هم کم بود نمیدونم قند گرفتم یاخودم کم خوردم غذا
خدا جونم شکرت ب خاطر همسر مهربان و فرزندی ک نصیبم کردی.خدا حفظتون کنه برام و فندقمونم ب سلامتی ب دنیا بیاد ان شاالله😘😍❤🤰۱۷/۳/۱۴۰۰بی بی چکم مثبت شددر تاریخ۱۰بهمن نی نی خوشملم ب دنیا اومد.انشاالله که عاقبت بخیر بشی دختر نازم من و بابایی همه تلاشمونو برای خوشبختیت انجام میدیم.دوستت داریم❤💋🤩👨👩👧
من تقریبا تو دستشویی می خوابیدم شوهرم می گفت اگه ناراحت نمی شه منم ادم هستم دستشویی لازمم می گفتم برو خونه مامانت 🤪🤣
اگه دوست داشتی تایپیک عمل لاپراتومی بخون شاید به دردت خورد 😎خدا جونم مرسی یه دختر ناز ویه پسر جیگر بهم دادی باباشونو نگم دیگه خودت می دونی 😄😄😄😄 😍😍😍لطفا مواظب خانواده چهار نفره ما باش 😍😍😍 😍😍من یک دختر یک همسر یک مادرهستم به وجود خودم افتخار می کنم 😋 من یک خانه دارم یک خانه داره شاغل عاشق کارای هنریم کارم بافته بافت عروسک لباس وشال وکلاه☺ برا سرانجام رسیدن کارم خیلی تلاش کردم 💪کلمه نمی تونم در فرهنگ لغات زندگی من وجود نداره😎 کاری نیست که نتونم انجام بدم من یک زن هستم 😊😊😊😊خدایی سوال کردی جواب می دیم ریپلای نمی کنی یه لایک بکن
ووی ٱره یادم اومد باز چقد اذیت بودم مال بارداری قندواینا نیست بچه بزرگ شده من همش تو دسشویی بودم دیگه روزای آخر اصلا بعد ساعت 9آب نمیخوردم داغون شدم وااای