2777
2789

من میترسم قندم بالا رفته باشه ک انقد میرم دستشویی.. ولی من قند مصنوعی اصلا نمیخورم گاهی نصف موز یا نهایت دوتا خرما میخورم.. قندم کنترل کرده بودم.. وزن بچه هم کم بود نمیدونم قند  گرفتم یاخودم کم خوردم غذا

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

وزن بچه چقد بود

فک کنم تکرر ادرار طبیعی باشه

خیلی دلم میخاد نوزاد ۳کیلویی تپل دنیا بیارم 

حالا خودم لاغرما

خدا جونم شکرت ب خاطر همسر مهربان و فرزندی ک نصیبم کردی.خدا حفظتون کنه برام و فندقمونم ب سلامتی ب دنیا بیاد ان شاالله😘😍❤🤰۱۷/۳/۱۴۰۰بی بی چکم مثبت شد  در تاریخ۱۰بهمن نی نی خوشملم ب دنیا اومد.انشاالله که عاقبت بخیر بشی دختر نازم من و بابایی همه تلاشمونو برای خوشبختیت انجام میدیم.دوستت داریم❤💋🤩👨‍👩‍👧

من هنوز وسطای بارداری هستم هر شب تا صبح دیگه باید تو دستشویی بخوابم

یه مصیبتی شده ها

تازه با مکافات هم از جام بلند میشدم حس میکنم استخوان های لگنم ازجاشون درمیان صدا میدن

من تقریبا تو دستشویی می خوابیدم شوهرم می گفت اگه ناراحت نمی شه منم ادم هستم دستشویی لازمم می گفتم برو خونه  مامانت 🤪🤣

اگه دوست داشتی تایپیک عمل لاپراتومی بخون شاید به دردت خورد 😎خدا جونم مرسی یه دختر  ناز ویه پسر جیگر بهم دادی باباشونو نگم دیگه خودت می دونی 😄😄😄😄 😍😍😍لطفا مواظب خانواده چهار نفره ما باش 😍😍😍 😍😍من یک دختر یک همسر  یک مادرهستم   به وجود خودم افتخار می کنم 😋   من یک خانه دارم یک خانه داره شاغل عاشق کارای هنریم کارم بافته بافت عروسک  لباس وشال وکلاه☺ برا سرانجام رسیدن کارم خیلی تلاش کردم 💪کلمه نمی تونم در فرهنگ لغات زندگی من وجود نداره😎 کاری نیست که نتونم انجام بدم من یک زن هستم 😊😊😊😊خدایی سوال کردی جواب می دیم ریپلای نمی کنی یه لایک بکن 

وزن بچه چقد بود فک کنم تکرر ادرار طبیعی باشه خیلی دلم میخاد نوزاد ۳کیلویی تپل دنیا بیارم  حا ...

مال من آخر هفته ی 34 2500 بود خوب بود بعد هفته 37 و 2 روز رفتم دوباره سونو اصلا وزن نگرفته بود 2680 بود

من از سر شب تا موقع خواب سه تا لیوان آب و یه لیوان شیر میخورم.. نمیدونم بخاطر اونه یا قندم بالا گرفت ...

منم اب دور بچه کمه خعلی زیاد اب میخورم با این وزنم همش دسشوییم طبیعیه مگر اینک سابقه قند گرفته باشی