2777
2789
عنوان

بی بی چک

243 بازدید | 14 پست

یه بی بی چک گرفتم یدونه شب زدم یکی صبح زده بود بعد سه دقیقه مشخص میشه اما اصلا نه رو سی نه تی هیچی نبود گفتم خرابه حتما خواستم بندازم بره دست که زدم تکون خورد اون قرمز حرکت کرد بی بی چکه خراب نیست؟؟؟

زندگی مثل یه گل سرخه بچینی پژمرده میشه نچینی خشک میشه پس باید از هر دقیقه اش لذت برد

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ببینم 

دیشب هیچی نبود انداختم دور گفتم خرابه الانم چیزی نبود عصبی شدم تو دستم تکون دادم اینجوری شد ولی رو برگه اش نوشته بود عمودی قرار دهید و تکان ندید😞😞😞

زندگی مثل یه گل سرخه بچینی پژمرده میشه نچینی خشک میشه پس باید از هر دقیقه اش لذت برد
دیشب هیچی نبود انداختم دور گفتم خرابه الانم چیزی نبود عصبی شدم تو دستم تکون دادم اینجوری شد ولی رو ب ...

اینا رو که عمودی نمیذارن 

بعد اینکه قطره ها رو با قطره چکون ریختی داخلش

باید پنج دقیقه به صورت  افقی بذاری یک جای مسطح

باردار نيستم تيكر تولد چهار سالگي پسرم♥️🧿♥️♥️
اینا رو که عمودی نمیذارن  بعد اینکه قطره ها رو با قطره چکون ریختی داخلش باید پنج دقیقه به صور ...

دیگه مهم نیست که منفیه کاش وقت دکتر نگرفته بودم کاش بازم الکی ذوق نمیکردم خدایا شکرت 💔😔من که قید بچه داشتن و زده بودم چرا امید الکی داد

ناراحت نباش عزیزم شاید زود زدی برو آز چن روز دیگه 

امروز وقت دکتر دارم برم ببینم چه مرگم شده نه درد پری دارم نه درد کیست 😭😭😭😭😭لعنت به امیدای الکی