2777
2789

خواهرزاده‌م امسال تیزهوشان قبول شد 😍🥳

امسال کلاس‌های تام‌لند رو می‌رفت و من هر بار می‌رفتم خونه خواهرم، می‌دیدم اونم یه گوشه نشسته داره با بچه کلاس می‌بینه 😂

البته فکر کنم خواهرم از خودِ خواهرزاده‌م بیشتر طرفدار استاد طاری شده! انقدر هم از استادا برام تعریف می‌کردن که آخرش منم اسم چندتاشون رو حفظ شدم 😅

اگر کسی تجربه داره ممنون میشم بگه 

کاش میشد به گذشته برگشت به گذشته هایی که هنوز درآن سرشارم ازعشق، طراوت وشادابی و... خدایا یا گذشته را ازیادم ببر یا دوباره سرشار از عشقم کن میدانم که میتوانی 
تو دانشگاه رشته ساختمان هست

اخه امشب یکی گفتم پسرم دهم می خونه توی هنرستان رشته اش هم ساختمان هست می خوام بدون درسته گفته یانه

پدرم دنیا بی تو چقدر خالیست😭😭😭😭😭😭
تجربه چی 

اینکه رشته معماری رفته باشه

واینکه بهم بگه شرایط درس و دانشگاه وبازار کارش چطوره

کلا هر شناخت و تجربه ایی راجع به این رشته 

کاش میشد به گذشته برگشت به گذشته هایی که هنوز درآن سرشارم ازعشق، طراوت وشادابی و... خدایا یا گذشته را ازیادم ببر یا دوباره سرشار از عشقم کن میدانم که میتوانی 
اینکه رشته معماری رفته باشه واینکه بهم بگه شرایط درس و دانشگاه وبازار کارش چطوره کلا هر شناخت و تج ...

رشته خیلی خوبیه بازار کار خوبیم داره ولی باید در کنار درس هایی دانشگاه نرم‎‌افزارهای این حوزه رو هم یاد بگیری چون برای ورود به بازار کار به این نرم‌افزارها نیاز هس من لیسانس معماری دارم و در دوران تحصیل چون در دانشگاه نرم‌افزاها رو آموزش نمیدن با تهیه پکیج های آموزشی نرم‌افزارهای اتوکد رویت تری دی  فتوشاپ و... یاد گرفتم و الانم مشغول به کارم به نظرم اگر میخوای رشته معماریی برای تحصیلی انتخاب کنی حتما نرم‌افزارهای این حوزه رو یاد بگیر من از طریق آموزش‌های سایت آپادمی یاد گرفتم