2777
2789
عنوان

خیانت همسرم

466 بازدید | 6 پست

من ۵ ساله که ازدواج کردم و ازدواجمون با عشق بوده همسرم هم یک بار قبل من تجربه ازدواج داشته همه چی تو زندگیم خوب بود و همسرم خیلی ابراز محبت می‌کرد و رابطه جنسی‌مون هم خوب بود و ارتباط خانواده ها هم با هم خوب بود  حالا یه سری چیزای جزیی بود که با هم صحبت میکردیم حلش میکردیم و بچه هم نداریم حالا بعد ۵ سال متوجه شدم که همسرم به چند نفر از خانم های فامیل من که با هم در ارتباط هستیم و رفت و آمد داریم پیام های بی ربط داده و اون ها طبق صحبت هایی که با هم داشتن متوجه شدن که به همشون پیام داده و بعد چند وقت اول به مادرم و بعد مادرم به من گفت و بعد چند وقت خانواده اون هم متوجه شدن و اونجور که من ازشون دیدم فقط قصدشون درست کردن این رابطه بود و کامل پشت من رو خالی کردن و الان جوری رفتار میکنن که انگار نه انگار پسرشون کار زشتی کرده و اصلا نه با من در ارتباطن و‌ یه کارایی انجام میدن که انگار من اشتباه کردم و دارن من رو تنبیه میکنن حالادارم دیوونه میشم و نمیدونم چیکار کنم شما خدای نکرده اگه جای من بودین چیکار میکردین؟ 

ب فامیل چی گفته

با بعضیشون بی پرده صحبت کرده و به ۱،۲ نفرشون ابراز علاقه کرده البته که اونها هم هیچکدومشون دیگه وقتی همچین چیزایی گفته پیام دادن رو ادامه ندادن و براشون عجیب بوده چون شوهر من جوری رفتار کرده که توی فامیل به خوب بودن زبانزده و این کاری که کرده انقدر عجیب و غریبه که من موندم که چرااا 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

با بعضیشون بی پرده صحبت کرده و به ۱،۲ نفرشون ابراز علاقه کرده البته که اونها هم هیچکدومشون دیگه وقتی ...

دلیل همسرتون؟چه دلیلی داشت واسه کارهاش؟

🦋در سکوتی که دلت دست دعا باز نمود🤲🏻، یاد ما باش که محتاج دعائیم هنوز🌱💙
دلیل همسرتون؟چه دلیلی داشت واسه کارهاش؟

هیچ دلیل خاصی نمیاره یه بار میگه بی عقلی کردم

یه بار میگه احساس خودمونی بودن کردم 

یه بار میگه شیطون گولم زد

همسرم قبل اینکه خانوادش بفهمن عین موش بود و همش سعی می‌کرد هر جور شده من رو حفظ کنه بعد اینکه خانوادش فهمیدن کلا یکی دیگه شد از اونجایی که دید خانوادش دارن ازش حمایت میکنن فکر کرد چه خبره