2777
2789
عنوان

شما هم بودید دلتون میگرفت

263 بازدید | 37 پست

شوهرم ۶ صبح میره ۶ شب میاد، امشب ۶ اومد دودقیقه ای لباس برداشت رفت استخر ده شب اومد جلو تلوزیون ۱۱ هم خوابش برد همون جوری

یک بچه کوچیک دارم یکسال نیمشه، درگیر اونم، در طول روز گاهی بافتنی میکنم گاهی فیلم نگاه میکنم گاهی هم مقاله مینویسم. بیشترم دنبال کارای پسرمم، بازی میکنم باهاش ، غذاشو بدم وووو...

خانواده ام همه خارج از کشورن

نزدیک دوساله ندیدمشون

هیچ کس رو ندارم

دیگه نمیدونم باید چیکار کنم

شوهرم اکثرا همینجوریه وقتی هم که هست اینقدر خسته ی که هیج جا نمیاد بریم میافته دو مبل شبکه هارو بالا پایین میکنه

دیگه دارم دق میکنم

بعضی وقتا واقعا کم میارم

بخاطر شرایطی هم که دارم خیلی نمیتونم تنها ببرون برم....

شما باشین چیکار میکنین

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

الان اکثرا همینن گلم.فقط بعضیا خانوادشون کنارشونه ک خیلی خوبه

من مادر نميشوم تا فرزندم  را عصاى دستم كنم...من مادر نميشوم تا پيري و كورى ام را به فرزندم تحميل كنم....من مادرنميشوم تا بهاي قطره شيرى كه به كودكم داده ام پس بگيرم....من مادر نميشوم تا فرزندو وابسته و بيمار تربيت كنم و افتخار كنم به اينكه فرزندم مرا بر همسرش ترجيح ميدهد....من مادري بيمار نيستم...من مادر ميشوم تا انسانى سالم و مستقل تربيت كنم،مادرميشوم تا انسانيت را  به فرزندم بياموزم.انسانى قوى و درستكار  و خوشبخت....كودكم وظيفه اي در قبال من ندارد....بلكه من مادر او هستم و موظف به خوشبخت كردن فرزندم 

شوهر من همینقدر سرکاره ولی خداخیرش بده اخر شب میاد باز منو میبره یکم دور میزنیم

میشه لطفا واسه خونه دار شدنمون و حل مشکلاتمون یه دعا یه صلوات یا هرچی که دوست داشتین انجام بدین 😊😊😊دوستای خوبم امیدوارم و از ته دلم میخواد شما هم به ارزوهای قشنگتون برسین و اگر مشکلی دارید برطرف شه😇😇😇

با همسرت صحبت کن دردل کن بگو دوست دارم بیشتر توجه کنی من فقط تورو دارم دل خوشیم تویی راحت حرف دلتو بزن ان شالله اونم بفهمه درکت کنه توجه بیشتری کنه بهتون 

کاربری آقا هستم🙏چالش 👇https://harfeto.timefriend.net/16401376715386
2790
2778
2791
2779
2792