2777
2789
عنوان

اگ حاجت داری بیا❤❤

91 بازدید | 12 پست

سلام دوستان قراره چله نادعلی ب امید خدا برگزار کنیم ب امید حاجت روایی هممون..این دعا کلا ی صفحس ولی تو حاجت روایی کاملا مجربه❤❤ هر روز ب نیت یکنفر میخونیم و هدیه میدیم ب حضرت سید الشهداء و حضرت ابوالفضل العباس ک ب باب الحوائج معروف هستن ❤ و زمان شروعش وقتیه ک ۴۰ نفر تکمیل بشه و اگ بشه دوستاتونم تگ کنین ک از این چله جا نمونه...ان شاءالله ک هممون از این چله دست پر برگردیم و هممون حاجت روا شیم بحق سید الشهداء و حضرت ابوالفضل العباس ❤❤ اگ ی روز هم خونده نشه چلتون میشکنه و اینک اگ اواسط چله حاجت روا شدین باید ادامه بدین چهل روز رو❤❤ اگ تمایل دارین اسم بدین

میشه هر کی امضام رو دید واسه رسیدن ب حاجت دلم ۵ تا صلوات بفرسته و هدیه کنه ب امام زمان عج 💚🌼...حاجت روا بشین مهربونا 🌸🌼💚

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

باید جهل روز نادعلی خوند توضیح بده باید چی کار کنیم

اره عزیزم ۴۰ روز میخونیم هر روز ب نیت یکنفر❤ هر وقت ۴۰ نفر تکمیل شد لیست میدم 

.شمام تاپیکو سیو داشته باشین...میخواین شرکت کنین؟

میشه هر کی امضام رو دید واسه رسیدن ب حاجت دلم ۵ تا صلوات بفرسته و هدیه کنه ب امام زمان عج 💚🌼...حاجت روا بشین مهربونا 🌸🌼💚
اره عزیزم ۴۰ روز میخونیم هر روز ب نیت یکنفر❤ هر وقت ۴۰ نفر تکمیل شد لیست میدم  .شمام تاپیکو سی ...

تا حالا از این کارا نکردم قبلن نماز و روزم قط نمیشد نمیدونم چر ذلم گرفت تاپیکت رو دیدم میخاستم بگم نه والا چون وقت نمیکنم اما بعضم گرفت چشم من هستم و میخونم برای اینکه نیتم هم درست و حسابی باشه از همی فردا نماز میخونم حاچت روا شی گلم  

تا حالا از این کارا نکردم قبلن نماز و روزم قط نمیشد نمیدونم چر ذلم گرفت تاپیکت رو دیدم میخاستم بگم ن ...

عزیزدلم فعلا ک کسی نیس.. اگ تکمیل نشد بخون ان شاءالله ک حاجت روا بشی 

حتمن باید چهل نفر باشه نمیشه بخونم خودم برای حاجت خودم

بخون عزیزم برای حاجت خودت...

مرسی برا شما هم میخونم

ممنون عزیزم ک این همه مهربونی 

من هستم 

عزیزم تکمیل نشد اگ شد چشم