سلام دوستان قراره چله نادعلی ب امید خدا برگزار کنیم ب امید حاجت روایی هممون..این دعا کلا ی صفحس ولی تو حاجت روایی کاملا مجربه❤❤ هر روز ب نیت یکنفر میخونیم و هدیه میدیم ب حضرت سید الشهداء و حضرت ابوالفضل العباس ک ب باب الحوائج معروف هستن ❤ و زمان شروعش وقتیه ک ۴۰ نفر تکمیل بشه و اگ بشه دوستاتونم تگ کنین ک از این چله جا نمونه...ان شاءالله ک هممون از این چله دست پر برگردیم و هممون حاجت روا شیم بحق سید الشهداء و حضرت ابوالفضل العباس ❤❤ اگ ی روز هم خونده نشه چلتون میشکنه و اینک اگ اواسط چله حاجت روا شدین باید ادامه بدین چهل روز رو❤❤ اگ تمایل دارین اسم بدین
میشه هر کی امضام رو دید واسه رسیدن ب حاجت دلم ۵ تا صلوات بفرسته و هدیه کنه ب امام زمان عج 💚🌼...حاجت روا بشین مهربونا 🌸🌼💚
اره عزیزم ۴۰ روز میخونیم هر روز ب نیت یکنفر❤ هر وقت ۴۰ نفر تکمیل شد لیست میدم .شمام تاپیکو سی ...
تا حالا از این کارا نکردم قبلن نماز و روزم قط نمیشد نمیدونم چر ذلم گرفت تاپیکت رو دیدم میخاستم بگم نه والا چون وقت نمیکنم اما بعضم گرفت چشم من هستم و میخونم برای اینکه نیتم هم درست و حسابی باشه از همی فردا نماز میخونم حاچت روا شی گلم