2777
2789
عنوان

عاشقانه

153 بازدید | 11 پست

بیااااید یه بیوگرافی خاص و عاشقانه بگید واسه اینستاگرام🙃💜

و اینکه بیوگرافی اینستا خودتون چیههههههه😁😁

مرسی از همتون🧡🧡

مثل مرواریدی که نیلوفر نداشت ؛حال من بدبود هیچکس باور نداشت....🥺  من اگه بمیرمم‌مامان‌وبابام تا مدت‌ها میشینن سرقبرم؛ که مباداباقبربغلی که پسره بریزم رو هم 🙄یامطمئن باشن تاقبل ۸ توقبرم میرم😏

بیوگرافی عاشقانه نداریم

بیو هس گمونم..اگه اشتباع نکنم

عاشق سربازی و موتور سواری، کاش پسر بودم حداقل این دوتا رو تجربه میکردم😢یه چپ دست باهوش🙂عاشق جنگی کردن خروس ها با فلفل. البته اگه دزدا بزارن🙃عاشق درست کردن سوت با یه خوشه گندم سبز😁انقدر فضول بودم و تو خاکا بازی میکردم موهامو تراشیدن😶همیشه در حال ولویی✌️😐 لحجه ی ما خیلی شیرینه ولی نمیدونم چرا خودمون بدمون میاد😕  یه نمونش اینه که به کثیف میگیم‌⇦پِچَل😐😐

دخترا من تو این چند سال کلی برای مربی و برنامه‌های مختلف هزینه کردم ولی هیچ‌وقت نتیجه‌ای که میخواستم نگرفتم.

یکی از دوستام فیتامین رو معرفی کرد و الان بعد از ۶ ماه واقعاً تغییر رو حس میکنم، حتی اطرافیانم هم متوجه شدن 😅

خوبیش اینه که هم تو خونه میشه تمرین کرد هم باشگاه. گفتم اینجا معرفی کنم شاید به دردتون بخوره ❤️

میدونی کلمه بیوگرافی یعنی چی ؟ بیوگرافی عاشقانه مگه داریم !

عاخع همه میزارن؛؛ می‌دونم مشخصات و اینا میزارن

مثل مرواریدی که نیلوفر نداشت ؛حال من بدبود هیچکس باور نداشت....🥺  من اگه بمیرمم‌مامان‌وبابام تا مدت‌ها میشینن سرقبرم؛ که مباداباقبربغلی که پسره بریزم رو هم 🙄یامطمئن باشن تاقبل ۸ توقبرم میرم😏
من هیچم و طُ در تمام هیچ من همه ای....بیو تلگرامم اینستام بیو عاشقانه نمیذارم

😻😻😻چقد خوشگل

کجا میزارن دقیقا گلم؟ نکنه منظورت استوری ؟

😐😐😐😐😐فرق استوری و بیو و اینارو میدونم گلم 

یه تعریفی از خود ادم عاشقش تعریفش هم عاشقانه میشه🙂

💜😁