2777
2789

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

باشه عزیزم ممنون 

ببین عزیز دلم اصلا شک نکن به این موضوع خاله من هفت سال بچه دار نشد حتی ای وی اف کرد نشد از بیمارستان با گریه برگشت واسه فرداش روضه گذاشت ماه بعد طبیعی حامله شد 

ببین عزیز دلم اصلا شک نکن به این موضوع خاله من هفت سال بچه دار نشد حتی ای وی اف کرد نشد از بیمارستان ...

جدی عزیزم منم امشب نذر کردم هرچه زودتر بزارم خیلی ممنون گفتید شماهم دعا کنید بخدا خسته شدم انگار باید به همه جواب پس بدم چرا باردار نشدم  از همه منزوی شدم دیگه نمیتونم تحمل کنم

جدی عزیزم منم امشب نذر کردم هرچه زودتر بزارم خیلی ممنون گفتید شماهم دعا کنید بخدا خسته شدم انگار بای ...

اره عزیز دلم حتما دعا میکنم خدا ارحم راحمینه ناراحت نباش فعلا که سنی نداری روضه گذاشتی حتما منو هم دعا کن ی همسر خوبی نصبیم بشه 

اره عزیز دلم حتما دعا میکنم خدا ارحم راحمینه ناراحت نباش فعلا که سنی نداری روضه گذاشتی حتما منو هم د ...

انشاالله عزیزم شما هم ختم چهل روزه سوره طه بگیر خودت بخون از روز یکشنبه شروع کن  من قبلا کسی بهم گفت نتیجه گرفتم انشاالله شماهم حاجت روا بشی منم دعات میکنم انشاالله به زودي همسر خوب نصیبتون بشه