2777
2789
عنوان

وای خدا😐😐😐

| مشاهده متن کامل بحث + 1187 بازدید | 53 پست
اخه سادع فرضت میکنن

بذار فکر کنن ساده ای، بهتر.. 

اگر بخوای دهن ب دهن بشی هی سعی کنی ضایش کنی یا خودتو بخوای قوی نشون بدی، در کل خودت حرص و جوش میخوری اذیت میشی،فقط بی‌توجهی آرامش داره 

🦋خداجونم دلم میخواد رها بشم تو بغلت،منو دریاب🦋  https://harfeto.timefriend.net/16470262878585 لینک ناشناسههه، هرچی خواستی بهم بگو😃😃

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بذار فکر کنن ساده ای، بهتر..  اگر بخوای دهن ب دهن بشی هی سعی کنی ضایش کنی یا خودتو بخوای قوی ن ...

اخه نمیدونی مادرشوهرم چقد زن پررو و رکی هستش!!یعنی یه لحظه هرکی پیششه انقد تیکه بارش میکنه که نگو

هییی چی بگم خواهر😓

هیچی من چی بگم ک مادر شوهرم بهم قول گوشواره داده بود ولی تو پاتختیم بهم 50 تومن داد. غریبه ترینا 100 داده بودن بعد مادر شوهر من 50 داد. 

تاپیک نی نی یار حذف تاپیک       خدایا منو لاغر کن. وزن شروع 85تاریخ 1400/12/01 هدف 75
برای چی باید طلاهات دست مادرشوهرت باشه😐😐😐😐😐

من نامزدم فعلا....نامزدم وقتی خرید داد دست مادرشوهرم که بهم بده الان نزدیک عروسیمه طلاهام کمه بهم نمیدتشون..نامزدمم میگه من هیچی نمیگم که بهش بدین و اینا

وای خدا😳😳😳😳😱

دختر عفریته اش زنگ میزد ب مامانم میگفت تلفن خریدی؟ بخاری خریدی؟ برا مبلاش روکش خریدی؟ خدا ذلیلش کنه روزی ک بدبختیشو ببینم شیرینی پخش میکنم. برا پاتختیم نزاشت لباس بخرن لباس کهنه ی خودمو پوشیدم برا حنابندونم نزاشت بخرن یه داغونشو کرایه کردیم خرید عروسی  نداشتم. خدا ذلیلش کنه

تاپیک نی نی یار حذف تاپیک       خدایا منو لاغر کن. وزن شروع 85تاریخ 1400/12/01 هدف 75
اخه نمیدونی مادرشوهرم چقد زن پررو و رکی هستش!!یعنی یه لحظه هرکی پیششه انقد تیکه بارش میکنه که نگو

🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️نمیدونم دیگه

ولی من همیشه جوری رفتار میکنم انگار طرف و حرفاش ارزشی ندارن و کلا بی توجه 

ولی اگر بی احترامی کرد قضیش فرق داره 

🦋خداجونم دلم میخواد رها بشم تو بغلت،منو دریاب🦋  https://harfeto.timefriend.net/16470262878585 لینک ناشناسههه، هرچی خواستی بهم بگو😃😃
دختر عفریته اش زنگ میزد ب مامانم میگفت تلفن خریدی؟ بخاری خریدی؟ برا مبلاش روکش خریدی؟ خدا ذلیلش کنه ...

واقعا نمیدونم چی بگم عزیزم😔بعضی از حرفاتو میفهمم که چقد بدع این رفتار

من هرچی باهاشون خوبم اونا انگار نه انگار تو همه کارای من دخالت میکنن همش نامزدمو میندازن به جون من که باهام دعوا کنه...

واقعا نمیدونم چی بگم عزیزم😔بعضی از حرفاتو میفهمم که چقد بدع این رفتار من هرچی باهاشون خوبم اونا ان ...

درست نمیشن. عروسی من شد بدترین خاطره زندگیم ب خاطر اون کثافت. شکر خدا کرونا هست از همون عروسیمون گورشو گم کرده رفته.)(اون تهرانه ما اردبیل) ولی باز پشت تلفن دستورا و زر زدناش هست