2777
2789
ی تمرینه.شما داخل نت سرچ کن میاد. آخه طولانی و مفصله. نمیشه تایپ کنم. تمرین اعداد جادویی 3و6و9

باشه مرسی عزیزم ممنون که جواب دادی و گفتی

با این تمرین به خواستت رسیدی

جهان گسترده میشوده به اندازه رویای تو🌈
وای همینش سخته دیگه نمیشه بیخیالش شد  اون خانم گفتن باید تلاش  هم همراه باشه ولی برای من ...

ببین من یه مدت کامل ارتباطم با اوني ک همو میخواستیم قطع شد

و هیچوقت هیچوقت فکر نمیکردم بازم بتونم باهاش حرف بزنم و باشم توي برگم نوشتم خدایا ازت ممنونم ک بازم رابطمون درست شد و هر روز بهتر میشه

و ماه بعدش در کمال تعجب یه اتفاقاتي افتاد و تونستم باهاش حرف بزنم

واسه اینکه تو فکر نامه نری خودتو مشغول چیزای دیگ ‌کن چون م

امکان داره یه خواستت چندماه طول بکشه اتفاق بیفته

انسان بودنِ بعضي هاهم آرزوست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ببین من یه مدت کامل ارتباطم با اوني ک همو میخواستیم قطع شد و هیچوقت هیچوقت فکر نمیکردم بازم بتونم ب ...

بعد دیگه اصلا بهش فکر نکردی ؟

مرسی ک گفتی عزیزم 

ببین من یه مدت کامل ارتباطم با اوني ک همو میخواستیم قطع شد و هیچوقت هیچوقت فکر نمیکردم بازم بتونم ب ...

فکرای منفی نمیومد تو ذهنت ک نه دیگه نمیادو از این حرفا؟

فکرای منفی نمیومد تو ذهنت ک نه دیگه نمیادو از این حرفا؟

چرا ولي سعي میکردم ب چیزای مثبت فکر کنم و اینم بگم گلي تصورم هم خيلي خوبه ینی مثلا تو ذهنت تصور میکنی بهم رسیدین باهم رفتین بیرون و تک تک جزئیات رو تو ذهنت میسازی و دقیقا همین جوري پیش میاد واست

انسان بودنِ بعضي هاهم آرزوست
چرا ولي سعي میکردم ب چیزای مثبت فکر کنم و اینم بگم گلي تصورم هم خيلي خوبه ینی مثلا تو ذهنت تصور میکن ...

خیلی ممنون عزیزم