2777
2789
چه نتایجی،؟؟من قبلا میکردم نرسیدم به خواستم ولش کردم

اتفاقهای خوب برام زیاد میفتاد نمیتونم بگم توی موضوع خاصی. اما کلا شبی که شکرگذاری میکردم ازته دل نه زبونی. و آخرش ی ذوق خاصی میکردم بخاطر نعمتهایی که توی زندگیم وجودداشته فردا باحال خیلی خوبی بیدار میشدم و روز خیلی خوبی برام میشد اونروز. و اگر همینطور ادامه بدید زندگیتون پراز اتفاقات خوب میشه

مبینام... 25 سال. 
اتفاقهای خوب برام زیاد میفتاد نمیتونم بگم توی موضوع خاصی. اما کلا شبی که شکرگذاری میکردم ازته دل نه ...

از ته دل چطوری خب من زبونی میگم🙂

جهان گسترده میشوده به اندازه رویای تو🌈

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اتفاقهای خوب برام زیاد میفتاد نمیتونم بگم توی موضوع خاصی. اما کلا شبی که شکرگذاری میکردم ازته دل نه ...

کلا سست شدم 

کلا سست شدم 

راه حل تسلا واقعا عالی هست و صددرصد نتیجه میگیرید پیشنهاد میکنم امتحان کنید. دوتا اتفاقی که من 6 ماه منتطرش بودم بعد اجرای تمرین تسلا برام افتاد واقعا معرکه و عجیبه

مبینام... 25 سال. 
مادی یه بخشیشه اونیکی مادی نیست وقتی تلاشی نمیشه کرد براش چی

تلاش نکنی نمی‌رسی 

اگه فقط با شکرگزاری و فکر و خیال بود ، الان خیال پرداز ها و توهمی ها موفق ترین های جهان بودن

بهار هستم _ هیپاتیا رو هم خیلی دوست دارم🥰 نی نی یار اگه خواستی لغو کاربری کنی لطفا قبلش اطلاع بده دیگه تکرار نمیکنم ( سیم ندارم دیگه 😁 ) 
میشه بگید به چیا یا چطوری شکر گذاری میکردید؟

من یه جا خونده بودم ک یه خانمي بود گفته بود با شکر گذاري کلا زندگیم عوض شده و به هرچي ک خواستم رسیدم

منم از همون روز چیزای ک میخواستم رو توی برگه کوچیکی می‌نوشتم و توی پاکت میذاشتم لای کتابام

باید جوري بنويسي ک انگار ب آرزوت رسیدی 

مثلا باید بنويسي خدایا سپاسگذارم ک ماشین مورد علاقمو خریدم 

بعداز چند ماه میبینی معجزشو؛)

انسان بودنِ بعضي هاهم آرزوست
راه حل تسلا واقعا عالی هست و صددرصد نتیجه میگیرید پیشنهاد میکنم امتحان کنید. دوتا اتفاقی که من 6 ماه ...

تسلا دیگه چیه؟

من یه جا خونده بودم ک یه خانمي بود گفته بود با شکر گذاري کلا زندگیم عوض شده و به هرچي ک خواستم رسیدم ...

شما با این روشی رسیدید؟

تسلا دیگه چیه؟

369. داخل اینترنت سرچ کنیدتمرین جذب خواسته تسلا 369.اطلاعات کامل میاد. ممنون بخاطر تاپیکتون. ی نشونه بود وبهم یادآوری شد. من ی مدت بی انگیزه شده بودم از امشب شروع میکنم تمریناتمو😍

مبینام... 25 سال. 
تلاش نکنی نمی‌رسی  اگه فقط با شکرگزاری و فکر و خیال بود ، الان خیال پرداز ها و توهمی ها موفق ت ...

اخه مادی نیست

369. داخل اینترنت سرچ کنیدتمرین جذب خواسته تسلا 369.اطلاعات کامل میاد. ممنون بخاطر تاپیکت ن. من ی مد ...

۳۶۹ چیه؟ 

خواهش میکنم عزیزم

نمیشه یه کوچولو بگی

شما با این روشی رسیدید؟

بله ب خيلي چیزایی ک میخواستم رسیدم ب لطف خدا

اینم باید بهت بگم ک نوشتي بعدش کلا بیخیال شو و هروز نگو پس چیشد چرا نرسیدم 

کاملا بیخیال باش و انگار چيزي نوشتي اصلا

انسان بودنِ بعضي هاهم آرزوست
بله ب خيلي چیزایی ک میخواستم رسیدم ب لطف خدا اینم باید بهت بگم ک نوشتي بعدش کلا بیخیال شو و هروز نگ ...

وای همینش سخته دیگه نمیشه بیخیالش شد 

اون خانم گفتن باید تلاش  هم همراه باشه ولی برای من خواسته مادی ای نیست