2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

هفته پنجم....تو سونو هیچی دیده نشد....خیلی ناراحتم

ناراحت نباش عزیزم،انشالله خدا یکی دیگه بهت میده،من پارسال بارداری خارج از رحم داشتم خیلی حال بدی بود خیلی ۲ بار عمل جراحی شدم

خسته ترینم
چند ماه بعد اقدام کردی؟ دکتزبهت. دارو داد؟ تا چند مدت حالت بد بود؟

من ۱ سال بعد اقدام کردم،۱۰ روز بیمارستان بستری بودم،۴ تا کیسه خون بهم زده بودن،

خسته ترینم
من ۱ سال بعد اقدام کردم،۱۰ روز بیمارستان بستری بودم،۴ تا کیسه خون بهم زده بودن،

من اصلا نفهمیدم ....اصلا ...مثل پریود دفع شدو تمام....بعد یکسال بار چندم باردار. شدی؟ دکتر گفت یکسال وایسا

من اصلا نفهمیدم ....اصلا ...مثل پریود دفع شدو تمام....بعد یکسال بار چندم باردار. شدی؟ دکتر گفت یکسال ...

من با شما فرق دارم،شما به راحتی دفع شده و نفهمیدی،من خیلی عذاب کشیدم،۲ بار عمل شدم ۲ جای شکممو پاره کردن،برای شما که راحت فک کنم ۳ ،۴ ماه دیگه میتونی اقدام کنی،

خسته ترینم
من با شما فرق دارم،شما به راحتی دفع شده و نفهمیدی،من خیلی عذاب کشیدم،۲ بار عمل شدم ۲ جای شکممو پاره ...

نه گفت دو تا پریوذ بگذره اقدام کن ‌‌‌‌....اما حس میکنم باز اونطورمیشه.... خیلی داغونم ....یعنی ممکن منم مادر بشم...؟ تو بعد سقطت چه ازمایشاتی دادی؟

نه گفت دو تا پریوذ بگذره اقدام کن ‌‌‌‌....اما حس میکنم باز اونطورمیشه.... خیلی داغونم ....یعنی ممکن ...

آره عزیزم مادر میشی اصلا نگران نباش خیالت راحت قرار نیست هر دفعه همون اتفاق بیفته یه بار پیش اومد،بزار پای حکمت خدا،قسمت

خسته ترینم
چیکار کنم آروم شم ....فشارم رو ۸ همش....چند سالته شما؟

من ۳۲،شما چند سالت؟ببین باید سعی کنی خودت و آروم کنی،فقط خداروشکر کن که خارج از رحم نبود میتونست خیلی اتفاقای بدتر بیفته ولی نیفتاد میدونم الان برات خیلی سخته ولی ۵ هفته که چیزی نیست،بدنت آمادگی بچه دار شدن و داره دوباره اقدام کن

خسته ترینم