2777
2789
عنوان

اگزمای نی نی

834 بازدید | 16 پست

کسی نی نی ش اگزما داشته که بدون رعایت غذایی و با پماد و کرم و اینا خوب شده باشه؟

منظورم نوزاد و دوسه ماهه و اینا نیست.

نوزادی اگزما داشت دخترم خوب شده. دوباره الان که هشت نه ماهشه باز درگیر شده

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

آره عزیزم بچه من اگزمای شدید داشت با یکبار دکتر بردن تموم شد یکسری دارو داد و تمام

چه خوب

چندوقتش بود بردیش دکتر؟ دکتر پوست؟

چه داروهایی داد؟

ممنون میشم بگی بهم

بعد حساسیت غذایی اصلا نداشته کوچولوتون؟

چه خوب چندوقتش بود بردیش دکتر؟ دکتر پوست؟ چه داروهایی داد؟ ممنون میشم بگی بهم بعد حساسیت غذایی ا ...

۴ماهش بود بردم دکتر پوست داروهاش رو اگه بخواین میرم نگاه میکنم بهتون میگم ولی شاید برای بچه شما مناسب نباشه ببریدش دکتر بهتره و بهم یکسری غذاها بود گفت خودم نخورم و اون بزرگتر شد هم بهش ندم

شکلات شیر گاو انگور 

کلا چیزهای حساسیت زا

زندگی ذره ی کاهیست که کوهش کردیم
۴ماهش بود بردم دکتر پوست داروهاش رو اگه بخواین میرم نگاه میکنم بهتون میگم ولی شاید برای بچه شما مناس ...

مرسی عزیزم

منم نسخه گرفتم از دکتر پوست، گفتم ببینم به شما چی گفته بوده. اگه سختتون نبود بهم بگید.

آهان برای خودش غذای کمکی شروع کردید دیگه اگزما نزد هیچ وقت؟

مرسی عزیزم منم نسخه گرفتم از دکتر پوست، گفتم ببینم به شما چی گفته بوده. اگه سختتون نبود بهم بگید. ...

پماد درم اید ایگو

مرطوب کننده کودک مخصوص اگزما کیووی

بالم مرطوب کننده کودک کیووی

کیدز واش کیو وی

مرسی عزیزم منم نسخه گرفتم از دکتر پوست، گفتم ببینم به شما چی گفته بوده. اگه سختتون نبود بهم بگید. ...

غذای کمکی از ۶ماهگی شروع کردم نه اگزما دیگه نزد ولی الان دیگه میدونم به چی حساسیت داره گوجه میخوره صورتش قرمز میشه

۶سالشه

هعی این آلرژی میمونه با ما پس تا آخر🤦🤦🤦

من دخترم خیلی آلرژی ش شدید بود، هفت ماه تقریبا پنج تا ماده غذایی فقط خوردم. تا شش ماهگیش هرچی اضافه میکردم واکنش میداد به خصوص دفع خون. الان بقیه واکنش هاش کم شده، بیشتر گرفتار اگزما شدیم. اونم یه سریا میگن توجه نکن با پماد و.... درمانش کن بتونه غذا بخوره.

ولی خب اعصابم به هم می ریزه وقتی بدنش می ریزه بیرون. داروهای دکترش هم هنوز گیر نیاوردم.

کرم الیدل و رزشید داده، شامپو و مرطوب کننده پاپانو. متاسفانه کیووی و ماستلا خیلی بد گیر میاد:( تقریبا میشه گفت نیست یا فیکه یا قیمت نجومی.

هعی این آلرژی میمونه با ما پس تا آخر🤦🤦🤦 من دخترم خیلی آلرژی ش شدید بود، هفت ماه تقریبا پنج تا ما ...

نه عزیزم درست میشه نگران نباش دکتر بچه من گفت اکثرا تا ۴یا ۵سالگی درست میشن داروهاشو هرجور شده پیدا کن و مصرف کن نگران هم نباش هرچی بزرگتر میشن مشکلاتشونم بزرگتر میشه انشاءالله تنشون سالم باشه این اگزما خیلی چیز مهمی نیست