2777
2789
عنوان

میخوام آیت الکرسی بخونم. ❤

| مشاهده متن کامل بحث + 235 بازدید | 63 پست

من🙏منم واستون آیت الکرسی میخونم

میشه اگه امضامو خوندی یه آیت الکرسی برای حل مشکلم بخونی یا حتی فقط یه صلوات 🥺💔  بخوان دعای فرج را دعا اثر دارد دعا کبوتر عشق است بال و پر دارد بخوان دعای فرج را و عافیت بطلب که روز گار بسی فتنه زیر سر دارد بخوان دعای فرج را و نا امید مباش بهشت پاک اجابت هزار در دارد اللهم عجل لولیک الفرج ❤️        
اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم...میشه واسه منم بخونی ک ب حاجتم برسم 

برات خوندم عزیزم. انشالا حاجت روا شی گلم.

خداجونم شکرت. هزاااااار بار شکرت. عاشقتم.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزم منم برات میخونم.کسی عست لطفا استخاره برام بگیره خودم چند تا تاپیک زدم هیچ کس شرکت نکرده.هر کس بتونه برامبگیره دعاش میکنم

آروم آروم شب و روزام و دارم سر میکنم..بگو تا فصل لبخندم چقدر گریه بدهکارم...

برا من بخون خاهش میکنم برای کنسل شدن سفری که دلم راضی نیس به رفتنش😔😔دلم میخاد بمیرم

جنگل رو به فنا بود ولی درختها هنوز به تبر رای میدادند چون تبر درختان را قانع کرده بود که او هم یکی از انهاست زیرا دسته او هم از چوب بود..

منم براتون خوندم

معصومه و بهروز برای خوشبختیمون کنار هم و کارم توی مرکز رویان

من  مصی ام، ۲۵ ساله،  یک عدد نومزد(همسر)دارم که بعد از کلییی سختی بهم رسیدیم(همون جمله کلیشه ای) 😅🤷🏻‍♀️ ناقص بودن ضعف ما نیست طبیعت ماست 🤍🌱🦋 سعی میکنم انسان بهتری نسبت به گذشته ی خودم باشم 🌱🦋 نماد من 🦋 اس،  به منظور رشد و تغییر مثبت.  علاقه مند به مطالعه هستم📚 هیچ انسانی کامل نیست خودت رو بپذیر با تمام نقص هایت 💎 زندگیم ازونجایی شروع شد که درک کردم من یه انسان متوسطم هوش متوسط، زیبایی متوسط، پول متوسط و..سعی کردم با همین متوسط بودن بهترین نسخه از خودم باشم 🌱🤍    به خودم آمدم انگار تویی در من بود این کمی بیشتر از دل به کسی بستن بود ❤هرکسی از ظن خود شد یار من 🤍 farfalla🦋

برای ازدواج موفق من و داداشام هم دعا کنید..حاجتتون روا انشاءالله

برات خوندم عزیزم. انشالا حاجت روا شی گلم. انشالا همگی خوشبخت بشین.

خداجونم شکرت. هزاااااار بار شکرت. عاشقتم.