2789
عنوان

عکس بینیم

| مشاهده متن کامل بحث + 1246 بازدید | 139 پست
الان دارم با چشمای قرمز  ولی خدا وکیلی چه گیری کردیدا

من قبلا عکستو ندیده بودم 

واس کسایی گفتم  یهویی بده که شک دارن قبلا کسی دیگه گذاشته 

مأیوس نباش ! من امیدم را در یأس یافتم، مهتابم را درشب ،عشقم رادرسال بد... وهنگامی که داشتم خاکستر میشدم گُر گرفتم...🌈 #احمدشاملو✍

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

عزیزم خواهشن عکس نزار که بخوابم تو هر تایپیک ببینیم هرکس زیبای خودشو داره بای‌

باشه قربونت ♥️♥️♥️

این کاربری دست دو نفره . لطفا مارو اشتباه نگیرید . یا اگه گرفتید زود قضاوت نکنید و به رگبار فحش ببندید 
من قبلا عکستو ندیده بودم  واس کسایی گفتم  یهویی بده که شک دارن قبلا کسی دیگه گذاشته

اره گذاشته بودم خودم همین غروب تا تاپیکام

این کاربری دست دو نفره . لطفا مارو اشتباه نگیرید . یا اگه گرفتید زود قضاوت نکنید و به رگبار فحش ببندید 
اره امروز دوتا تایپیک عکس ایشونو دیدیم

لابد خودش بوده 

مأیوس نباش ! من امیدم را در یأس یافتم، مهتابم را درشب ،عشقم رادرسال بد... وهنگامی که داشتم خاکستر میشدم گُر گرفتم...🌈 #احمدشاملو✍
اره گذاشته بودم خودم همین غروب تا تاپیکام

خب اگه خودتی 

خوشگلی عزیزم 

شما از من تو هر حالتی بخواید عکس میدم  ولی خیلی شکاکید 🤣🤣🤣 باورتون نمیشه آنقدر خوشگل باشم ...

اوه چ اعتماد بنفسی واقعا خودتو خوشگل میدونی 🤣🤣😂😂😂؟؟؟فک کنم خوشگل ندیدی تاحالا

امروز اومدم آب بخورم لیوان از دستم افتاد شکست مامانم اومد گفت فدای سرت اشکالی ندارع بعدا فهمیدم اون لیوان و عمم داده بود  
اوه چ اعتماد بنفسی واقعا خودتو خوشگل میدونی 🤣🤣😂😂😂؟؟؟فک کنم خوشگل ندیدی تاحالا

😔😔😔💔🤣 

آه که افسوس

:/  دقیقا کدومارو دیدی  که باز تکراری نشه  بگی فیکه

فقط یکی همون اول گذاشتی دیدن

امروز اومدم آب بخورم لیوان از دستم افتاد شکست مامانم اومد گفت فدای سرت اشکالی ندارع بعدا فهمیدم اون لیوان و عمم داده بود