2777
2789
عنوان

اقدام بارداری

89 بازدید | 12 پست

سلام خانما بارداری قبلیم ۴ روز قبل پری یک لکه خون اومد و سه روز لک شدید که لک بینی ادامه پیدا کردو رفتم دکتر گفت نطفه ضعیفه لقاح دیر بوده بچه زیر ۳ هفتس نزدیک دهانس.این ماه که اقدام کردم ۹ روزه از تخمک گذاری گذشته ۲ روز لک قهوه ای روشن دارم اندازه عدس.خیلی استرس دارم نکنه اینم ضعیفه.از بارداری قبلیم به همه گفتم بعدی رو تا ۲ ماه نمیگم که کسی ناراحت نشه استرس دارم دوباره لک داره طولانی میشه

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

عزیزم از کجا زمان تخمک گذاریتو میدونی؟ اقدام به بارداری باید بعد پریودی باشه؟چند روز بعد پریودی؟

عزیزم میفهمم تخمک گذاریمو هم دلم یه جوری میشه و هم ترشحاتمو چک میکنم‌.من از اول پریودم تمام تخمک گذاری هارو میفهمیدم

عزیزم از کجا زمان تخمک گذاریتو میدونی؟ اقدام به بارداری باید بعد پریودی باشه؟چند روز بعد پریودی؟

یه هفته بعد پریود 

از وقتی پاک شدی یه روز درمیون اقدام کن 

نعره هیچ شیری خانه ی چوبی را خراب نمیکند،من از رفتار بی سر و صدای موریانه ها میترسم.
عزیزم میفهمم تخمک گذاریمو هم دلم یه جوری میشه و هم ترشحاتمو چک میکنم‌.من از اول پریودم تمام تخمک گذا ...

ترشحات زیاده یا کم ولی کشدار

نعره هیچ شیری خانه ی چوبی را خراب نمیکند،من از رفتار بی سر و صدای موریانه ها میترسم.
ترشحات زیاده یا کم ولی کشدار

ترشحات شفاف و کشسانه.تا ۳ سانت کش میاد حتی بیشتر بعضیا دور ترشحات دارن که به مرور بیشتر میشه کشسانی.اون ترشح کشسانی یعنی تخمک آزاد شد اما دل درد جزیی ممکنه قبل از ازاد شدن تخمک باشه