2777
2789

اکه بتونی زیر شاخه جذب کنی میرسی صدرصد ولی جذب زیر شاخه ش سخته چون باید پول زیادی بزاری و خیلیا حاضر نیستن من خودم عضر غیر فعالم ولی خانوادم عضون 

خانومای مهربون کاربر قدمی هستم سال ۹۶ این کاربری جدیدمه قبلی ترکید لطفا برای سلامتی کوچولوی تو دلم و اینکه سلامت دنیا بیاد  و انیکه همه منتظرا دامنشون سبز بشه یه صلوات مهمونم کنید🙏🏻❤️

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

اکه بتونی زیر شاخه جذب کنی میرسی صدرصد ولی جذب زیر شاخه ش سخته چون باید پول زیادی بزاری و خیلیا حاضر ...

سلام ببخشید عضو غیرفعال یعنی فقط پروفایل ایجاد کردین ولی خرید نمی‌کنید؟ 

نمیشه فسخ عضویت کرد؟ 

یکی از دوستانم به اصرار بستگانش ثبت نام کرده

ولی خیلی پشیمونع و نمیخواد 

راهی نیست کلا اسمش از اون شرکت بیاد بیرون؟ 

سلام ببخشید عضو غیرفعال یعنی فقط پروفایل ایجاد کردین ولی خرید نمی‌کنید؟  نمیشه فسخ عضویت کرد؟& ...

انصراف بده بگه من فعالیت نمیکنم  کلا چیز مزخرفیه 

خانومای مهربون کاربر قدمی هستم سال ۹۶ این کاربری جدیدمه قبلی ترکید لطفا برای سلامتی کوچولوی تو دلم و اینکه سلامت دنیا بیاد  و انیکه همه منتظرا دامنشون سبز بشه یه صلوات مهمونم کنید🙏🏻❤️

سلام تا زمانی که نتورک توایران جا نیفتاده همینه بخصوص نتورک  های ایرانی ک کیفیت محصول خیلی پایینه و خیلی گران من تجربه زیادی داشتم یک مدت هم ژنس آمریکا و فوراور آمریکا هم ثبت نام کردم ولی الان فقط فروش محصولات فوراور دارم درسته به دلار هست و گرونه ولی واقعا کیفیت محصول عالیه امکان ندارد کسی ازم خرید کنه و چندتفر دیگه را معرفی نکنه ولی خوب نتورکش و‌کار نمیکنم چون تو ایران هنوز نتورک کلاهبرداری می‌دونن این پیج من در اینستا foreverlivingesfahan7iو شماره م در روبیکا و واتساپ ایتا ۰۹۰۱۰۱۸۳۰۲۵ پیام بدید کانال عضو بشید فقط رضایت مشتزی و واریزها را ببینیدکسی دوست داشت میتونم کمک کنم برای فروش