2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

منم ۸ تا خورده بودم ولی سروقت شدم🤔

#سردار_دلها🇮🇷                                                                                                                                                به یاد ژنرال شهید حاج قاسم سلیمانی

وای چخبره میدونی چقدر ضرر داره؟؟؟؟؟؟😳

احتمالا آره

آروم آروم💃اومد بارون💧🌧☔شدیم عاشق💑😍زدیم بیرون👫🌂اومد نم نم🌧🌧نشست شبنم💧💃 رو موهامون💃رو موهامون🥰❤😍
۸ تا 😐😐😐چرا اخه

برای جلوگیری بجای قرص اورژانسی نیم ساعت بعد رابطه ی پرخطر ۴ تا باهم میخوری بعد ۱۲ ساعت باز ۴ تا دیگه میخوری.تجویز ماما بود.زد نابودم کرد.بیشعور🤕

#سردار_دلها🇮🇷                                                                                                                                                به یاد ژنرال شهید حاج قاسم سلیمانی
برای جلوگیری بجای قرص اورژانسی نیم ساعت بعد رابطه ی پرخطر ۴ تا باهم میخوری بعد ۱۲ ساعت باز ۴ تا دیگه ...

من کلا ۳ روز ال دی خوردم دوماه تمااام هورمونام گند خورد بهش لکه بینی ک جای خودش تو یه ماه ۳ بار پریود شدم 

برای ظهور اقا امام زمان یه صلوات بفرستید😍😘
2790
2778

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

نی نی یار

saheliiiiii | 4 ساعت پیش
2791
2779
2792