2777
2789
عنوان

کمک ... دخترم...

225 بازدید | 19 پست

سلام خانوما
یه سوال شوهرم نمی‌دونست تبخال داره دخترمو بوسیده، دخترم ۴ ماه و نیمشه، خدا نکرده خطرناکه برای دخترم؟؟؟دارم سکته میکنم😭😭😭

خدای مهربونم، کنجدمو بهم داد، مثل معجزه..میشه برای به سلامت دنیا اومدنش یه صلوات مهمونش کنین💚

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اره برا بچه اگر ویروسش انتقال پیدا کنه اذیت کنندست تب میکنه و بی قرار میشه

حالا چیکار کنم؟؟.

😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭

خدای مهربونم، کنجدمو بهم داد، مثل معجزه..میشه برای به سلامت دنیا اومدنش یه صلوات مهمونش کنین💚
من پسرم ۶ ماهش بود پرستارش بوسیده بود بچه رو ویروس منتقل شده بود خیلی اذیتمون کرد

ای وای علامتش چی هست؟؟

همون تبخال؟؟‌

تا چند وقت بعدش نشون میده علامتاش؟؟؟

صورتشو سریع میشستی

شستم ولی یه ساعت بعدش که فهمیدم...

دخترمم همش دستاتو دهنشه😭😭😭

نه گلم تب بالا و لثه هاش قرمز بود

مرسی عزیزم 

از چقد وقت بعد بوس کردنش علامت داد؟؟؟

سلام عزیزم ـ شما برا بارداریتون پیش لباف رفتید؟منم بارداری پر خطردارم دکتر خوب تواصفهان میخام

سلام عزیزم نه پیش لباف نرفتم

پیش فتوحی، فتاحیان،معمارزاده،موحدی رفتم که از هیچ کدوم اصلا راضی نبودم، آخرش رفتم پیش دکتر هتاو تهرانی ،عالللی بود برای من..

ولی خب برای بارداری های پرخطر باید بریم زیر نظر پریناتولوژیست، که موحدی بود، من رفتم بهم شوک داد ساعت ۱۰ شب با حرف زدنش، خدا رحم من و بچه م کرد...اصلااااا از اخلاقش راصی نبودم