2777
2789

خیلی خوبه دردش هم قابل تحمله فقط بگو بی حسی بزنن بیهوشت نکنن  همه چیو ببینی 😍

« Made in pain 💔» به دَشتـی رسیدی بلندتر بخند! بلندتر بخند یادِ خونه بیـوفتُم ..:)                                                           هر هویتی رو رها کردم.‌ هر احساسی رو از بین بردم. هر خاطره‌ای رو‌ دفن کردم و هر آرزویی رو نادیده گرفتم. به نظر میرسه بی‌نقص‌ترین فرصت برای زندگی‌کردنه. بدون زنجیر.                  مردمان شهر برای آزادی تابوت ساختندو برای عشق مرز، غافل از اینکه نه آزادی در تابوت جا میگیرد، نه عشق مرز میشناسد.-ارنستو چگوارا      لینک تاپیک اهدای عضو من کلیک کنید. ❤️

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

نه اصلا .حدود بیست دقیقه طول می‌کشه بعدش وقتی اومدی بخش حرف نزن و سر تو تکون نده چون بعدش سردرد میگیری

بله من منطقی تصمیم میگیرم و با احساساتم برای تصمیمی که گرفتم عزاداری میکنم 🙂😕 کتاب، شعر، موزیک و فیلم حالمو خوب میکنن 🌿

اولش ی دو تا سرم میزنن و سون وصل میکنن تا اینجا ک دردی نیس عملم ک بی حسی بعد عمل میری ریکاوری میبرنت اتاقو هنوز بی حسه پاهات تا چن ساعت نباید تکون بخوری فرداش باید از جات پاشی اون لحظه درد داره فقط البته من پمپ درد گرفتم اونا ک نگرفتن خیلی درد داشتن  

اولش ک هیچی نمیفهمی ، بعدشم ک پمپ درد بگیر ، تو خونه هم شیاف استفاده کن حتی برا درد سینه و سر اینا ، تا ده روز یکم بلند شدن سخته بعدش اوکی میشه 

الیسا قشنگم همه زندگیمه😍🤤

من هر ۲ بار بی هوش شدم بعدی که به هوش اومدم شکممو فشار دادن که خیلی دردناک بود.دفعه دوم پمپ مورفین داشتم اون لحظه تو درد تاثیری نداشت ولی چند ثانیه بعدش آروم میشد دردم و خوابم میبرد.اینو تو اتاق عمل حتما سفارش کن برات وصل کنن. اگرم بتونی بی حسی بزنی که خیلی بهتره

فقط 6 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40