2777
2789
عنوان

عفونت شدید گلو

303 بازدید | 22 پست

پسرم ده سالشه بشدت گلوش عفونت کرده دیروز بردم دکتر چرک خشک کن داده که تغییری نکرده به حدی شدیده که کامل گلوش کیپ شده چی بدم درکنار دارو تا زودتر خوب شه خیلی اذیته طفلی دم کرده گیاهی و آب میوه و میوه میدم دیگه چی خوبه براش

خدایا هزارمرتبه شکر❤خدایا من روتو خیلی حساب باز کردم🧚‍ باز دم غریبه ها گرم، مارو رنگ کردن ولی نفروختن💔

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

یه دونه انار سالم رو بذارید روی شعله پخش کن، زیرشو کم‌کنید یک ربعی قشنگ بپزه( داخلش می جوشه)  بعد اونو یه کم نمک بزنید، داخلشو باهمه ی اون سفیدیاش بدید بخوره.

واسه عفونت گلو وسینه عالیه.

شب موقع خواب بخوره که دیگه بعدش چیزی نخوره.

فردا بیشتر عفونتش به صورت خلط می ریزه بیرون.

تاسه شب تکرار کنی خیلی خوبه.

چای زنجفیل زیادبده آب جوشیده بانمک غرغره کنه شلغم بخوربده بعدبخوره لیموعسل بده بخوره. گرم گیری کنه . ...

مرسی 

اره نمیدونم چرا تزریقی نداد خیلی حالش بده غده های لنفاویشم ورم کرده و گوششم درگیره 

خدایا هزارمرتبه شکر❤خدایا من روتو خیلی حساب باز کردم🧚‍ باز دم غریبه ها گرم، مارو رنگ کردن ولی نفروختن💔
باید پنی سلین بزنه تا خوبه شه

دکتر نداد بهش یعنی سر خود بگیرم بزنم

یه دونه انار سالم رو بذارید روی شعله پخش کن، زیرشو کم‌کنید یک ربعی قشنگ بپزه( داخلش می جوشه)  ب ...

انجام میدم ممنون خدا کنه خوب شه فقط

دکتر نداد بهش یعنی سر خود بگیرم بزنم

نه ولی باید میداد وقتی انقد شدیده

چخوف: « هیچ چیز به اندازه ی نفرت از چیز مشترک، مردم را باهم متحد نمیکند. نه عشق، نه دوستی نه احترام.»

نه ولی باید میداد وقتی انقد شدیده

احساس میکنم دارواصلا جواب نداده چون بدتر شده فردا دوباره ببرمش 

چجوری بدم بهش بجوشونم

تو آب جوش بریز درشو بزار چندساعت دیگه که کنر آب شده بود میشه یه مایع سفید اونو یده بخوره

خدایا مراقب ویهان وماکانم و همسر عزیزم باش  قربون دوتا پسر تپلم برم من..اگه جواب بی ادبیتو نمیدم یعنی در حد من نیستی پس انقدر خودتو خاروخفیف نکن و زور نزن 
تو آب جوش بریز درشو بزار چندساعت دیگه که کنر آب شده بود میشه یه مایع سفید اونو یده بخوره

خیلی تلخ نمیشه؟عسل قاطیش کنم

احساس میکنم دارواصلا جواب نداده چون بدتر شده فردا دوباره ببرمش 

اره حتما ببر و خودت بگو یه چیز قوی و تزریقی بده. خوراکی کار نمیکنه روش چون شدت عفونتش بالاست

چخوف: « هیچ چیز به اندازه ی نفرت از چیز مشترک، مردم را باهم متحد نمیکند. نه عشق، نه دوستی نه احترام.»

خیلی تلخ نمیشه؟عسل قاطیش کنم

نه همون تلخی خوبه عسل خودش گلو بدتر میکنه اخه خیلی عسلها طبیعی نیستن شکر هستن یه ضرب بالا بکشه در روز جندبار این کارو کنی زود خوب میشه شلغم با شیرم بپزی بدی عالیه

خدایا مراقب ویهان وماکانم و همسر عزیزم باش  قربون دوتا پسر تپلم برم من..اگه جواب بی ادبیتو نمیدم یعنی در حد من نیستی پس انقدر خودتو خاروخفیف نکن و زور نزن