2777
2789
عنوان

کنکور انسانی1401

58 بازدید | 6 پست

میشه تجربه هاتونو بگید چجوری خوندید و چه درسایی رو اولویت دادید با زبان و ریاضی چ کردید هدفم فرهنگیانه رشته اصلیمم هنر بوده الان میخام انسانی شرکت کنم ولی روش خوندن نمیدونم کتاب کمک درسی ام بهم معرفی کنید هرکس بلد بود

ادبیاتوعربی رو اولویت قرار بده وپایت روقوی کن تواین دوتا درس چون مثل ریاضین 

منطق هم همینطور

من ریاضی رو اصلا نزدم توکنکور😐

اندر احوالات ماناگفته هاست..خاموشم و[ غم ] دراستخوانم میگدازد.....🖤🥀

من رشتم انسانی بود ترک تحصیل کردم الان دارم ادامه میدم کنکور بدم برای فرهنگیان روانشناسی منطق تاریخ ادبیات عمومی و اینا رتبه سازن بیشتر بخونی بهتر 

کوردم😍 کاربری دست دونفره 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام چرا از هنر نمیری فرهنگیان؟

من برعکس توام انسانیم میخوام کنکور هنرم بدم

مهم ترین اتفاق زندگیم 👈 1401/5/5(خانم معلم آینده😂👋) _ عقل‌ کل های نی نی سایت لطفا نه ریپ بزنین نه کامنت بزارین تو تاپیکام ممنون .😊 خ

یعنی تو دبیرستان انسانی نخوندی؟؟ هنر بودی؟؟؟ برو کنکور هنر بده، تازه ما کهههههه این همه دبیرستان خوب بودیم انسانی یاد می‌دادن کلی تلاش کردیم برای کنکور چه قد زحمتتتتتت بازم چیزی که میخاسیم نشد البته الان دانشجو رشته ای خوبی هسم ولی اگه دبیرستان انسانی نبودی خیلی سختهه،. مردم فک می کنن انسانی آسونه فقط باید بشینن حفظ کنن