2777
2789
عنوان

تندی خیار شور

3501 بازدید | 15 پست

دوستان کمک کنید تورو خدا یه دبه خیار شور گذاشتم که نصفش خوردیم ولی الان انقدر تند شده اون نصف دیگش قابل خوردن نیست چجوری درستش کنم ؟؟؟؟؟؟اصلا جیشه درستش کرد تو یخچال نیست داخل دبه توی پارکینگ گذاشتم چون انقدر هواش ایجا سرده انگار تو یخچاله 

تعداد رای : 3
نظرسنجی
۱
0
0%
۲
2
66%
۳
0
0%
۴
1
33%

نظرسنجی چی میگه😐

بعضیارو نمیشه قانع کرد باید به نفهمیشون احترام گذاشت...               👈🏻یسری از آدما علاوه بر اینکه بیشعورن،به بیشعور بودنشونم افتخار میکنن👉🏻

خواهرزاده‌م امسال تیزهوشان قبول شد 😍🥳

امسال کلاس‌های تام‌لند رو می‌رفت و من هر بار می‌رفتم خونه خواهرم، می‌دیدم اونم یه گوشه نشسته داره با بچه کلاس می‌بینه 😂

البته فکر کنم خواهرم از خودِ خواهرزاده‌م بیشتر طرفدار استاد طاری شده! انقدر هم از استادا برام تعریف می‌کردن که آخرش منم اسم چندتاشون رو حفظ شدم 😅

عه خوشمزه شده ؟ عین بیرونیا ؟ من با یددار درست میکنم طعمش خوب نمیشه

واقعا خوشمزست اگه تند بودنش فاکتور بگیرم مهمون که بیاد حتما میبرن ولی بخاطر معدم نمیتونم تند بخورم خودم😔

واقعا خوشمزست اگه تند بودنش فاکتور بگیرم مهمون که بیاد حتما میبرن ولی بخاطر معدم نمیتونم تند بخورم خ ...

هنرمنددددد👌👌👌🤸🤸 آب رو میجوشونی با نمک یا جدا میریزی ؟ میشه دستورشو بگی؟ عزیز خودت شبا نخور روز بخور که هضم شه و اینکه بعدش حتما یه چایی دارچین بزن که اون طبع سردش رو خنثی کنه اذیت نشی

خیلی حریر بیتحمل هستم؛ با شما پوستکلفتها و گستاخها دووم نمیارم، پژمرده میشم، میمیرم.

هنرمنددددد👌👌👌🤸🤸 آب رو میجوشونی با نمک یا جدا میریزی ؟ میشه دستورشو بگی؟ عزیز خودت شبا نخور روز ...

آب جدا میجوشونم و سرد میکنم بعد سرکه رو بهش اضافه میکنم و نمک و اضافه میکنم  عزیزم .مرسی بابت راهنماییت حتما این کار میکنم